Κοζάνη

Συνελήφθησαν οι δράστες της δολοφονίας 53χρονου που διαπράχθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη στην Κοζάνη

Εξιχνιάστηκε άμεσα, από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών Κοζάνης, η υπόθεση ανθρωποκτονίας 53χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε την 29-04-2021 στην Κοζάνη.

Συνελήφθησαν βραδινές ώρες χθες (Μ. Παρασκευή 30 Απριλίου 2021) στην Κοζάνη δύο (2) ημεδαποί και σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και συνέργειας σε αυτή.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης, προηγήθηκε ενδελεχής ανάλυση του τόπου του εγκλήματος και αξιοποιήθηκαν προανακριτικά στοιχεία και ερευνητικά δεδομένα που οδήγησαν στην ταυτοποίηση των δραστών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, προηγήθηκε διαπληκτισμός για προσωπικές διαφορές μεταξύ του ενός δράστη, παρουσία του άλλου, με το θύμα, κατά τη διάρκεια του οποίου τραυματίστηκε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο ο 53χρονος.

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε για την τέλεση της πράξης.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, ενώ οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Back to top button