ΑθλητικάΚαστοριάΠαλαιά Καστοριά

1987-88 Β’ Εθνική: Καστοριά – ΠΑΣ Γιάννινα (βίντεο)

Συνεχίζοντας το sentranews.gr  την παρουσίαση και προβολή των ανεπανάληπτων αυτών αναμετρήσεων της Καστοριάς την δεκαετία του ‘80, στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, θα απολαύσετε ένα ενδιαφέρον ματς με ικανοποιητικό θέαμα και αρκετές χαμένες ευκαιρίες, κυρίως από πλευράς της Καστοριάς.

Πρόκειται για τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο ξερό γήπεδο της Καστοριάς.

Προσωπικό Αρχείο : Δημήτρης Κουτσής

Το παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στην Κυριακή 25 Οκτωβρίου 1987 ήταν στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής και ήταν από τα πιο ενδιαφέροντα ματς, μιας και οι δύο ομάδες, ξεκίνησαν με φιλοδοξίες το πρωτάθλημα και διεκδικούσαν την άνοδο.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο γκολκίπερ του ΠΑΣ, Βουκελάτος, ο οποίος είχε αρκετές σωτήριες επεμβάσεις.

Πάμε λοιπόν να δούμε όλοι μαζί πως εξελίχθηκε αυτό το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

25-10-1987

Διαιτητής : Χατζής (ΣΔ Κορίνθου)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ : Αμοιρίδης, Παπαδόπουλος, Καραταϊδης, Γεωργάκας, Καλλιμάνης, Ξάνθης, Θεοδώρου (70’ Παρασκευόπουλος), Ευαγγέλου, Δρόσος, Τουργαϊδης, Νόλης

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ : Βουκελάτος, Κώνστας, Μαντζούκης, Παπαγγέλης, Πασιαλής, Ρίζος, Βοϊτσίδης (80’ Γκόλιας), Λάσπας, Παπανικολάου, Μάϊπας (46’ Οικονόμου), Χαρίσης.

*Την περίοδο 1987-88 στο πρωτάθλημα των 20 ομάδων της Β’ Εθνικής η Καστοριά –τερμάτισε στην 4η (με τριπλή ισοβαθμία με Ολ. Βόλου και Απόλλων Αθ. έχασε την άνοδο) θέση με 39 βαθμούς (15-9-10) και τέρματα 56-42 ενώ αντίθετα ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην 12η θέση (15-7-12,  44-38) με 32 β.

Back to top button