Αυγοσαλάτα

Υλικά συνταγής

  • 4-5 πατάτες μετρίου μεγέθους
  • 4 αυγά
  • 250 γρ. μαγιονέζα
  • λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1-2 αγουράκια τουρσί κομμένα σε ροδέλες

Εκτέλεση συνταγής

  1. Καθαρίζετε τις πατάτες και τις κόβετε σε μικρά κυβάκια. Τις βράζετε σε αλατισμένο νερό και ενώ ακόμα κρατάνε τις σουρώνετε. Πριν προλάβουν να κρυώσουν τις λιώνετε ελαφρά με ένα πιρούνι.
  2. Βράζετε τα αυγά. Τα αφήνετε να κρυώσουν και τα κόβετε σε μικρά κυβάκια. Τα ρίχνετε στις πατάτες που έχουν ήδη κρυώσει. Προσθέτετε τη μαγιονέζα, το αγγουράκι και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και ανακατεύετε καλά. Διατηρείτε τη σαλάτα στο ψυγείο μέχρι να τη σερβίρετε.

icookgreek.com

shares