ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Αναβολή του “2ου TRIMORE MT Καστοριά – ISOMAN 2021”


Έχοντας παρέλθει το διάστημα το οποίο θα μας επέτρεπε -έστω και την τελευταία στιγμή- να πραγματοποιήσουμε το event της Καστοριάς με όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας – ποιότητος – επάρκειας – αρτιότητος, με στόχο να επανέλθουμε δριμύτεροι στην πόλη που τόσο αγαπούμε, η TRIMORE Sport Events με λύπη ανακοινώνει την αναβολή του 2ου TRIMORE M.T. Kastoria | ISOMAN 2021.
Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους φίλους αθλητές, τις οικογένειές τους, τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής και κυρίως τα παιδιά, για τις προσδοκίες που εναπόθεσαν πάνω μας. Δίνουμε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά με πάθος και αφοσίωση, ώστε τα events που ακολουθούν σε Ρέθυμνο, Βουλιαγμένη και Ύδρα να πραγματοποιηθούν κανονικά και αυτό της Καστοριάς να επανέλθει στο προσκήνιο το 2022.
Παρόλο που δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα έναρξη των εγγραφών, ο ζήλος πολλών αθλητών τους οδήγησε να ανακαλύψουν ότι ήδη είχε ενεργοποιηθεί το site για την διαδικασία αυτή. Θα ακολουθήσει προσωπική επικοινωνία με κάθε έναν από εκείνους και θα επιστραφούν τα χρήματα ή αν επιθυμούν θα μετατεθούν σε άλλη μας διοργάνωση.
Συνεχίζουμε να κρατάμε το κεφάλι ψηλά και το ηθικό ακμαιότατο!

Back to top button