Καστοριά

Ο Pavlo τον Αύγουστο στην Σαντορίνη για 2 μοναδικές βραδιές!

Ο Παύλος Σιμτικίδης (Pavlo), ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες κιθαρίστες σε διεθνές επίπεδο, γεννημένος από Έλληνες γονείς στο Τορόντο του Καναδά, με καταγωγή από την Καστοριά, επιστρέφει στη χώρα μας, όπως δήλωσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Rock Overdose!

Ο Pavlo θα εμφανιστεί στην Σαντορίνη στις 6 και 7 Αυγούστου 2021!

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα!

Ο Pavlo είναι ένας ξεχωριστός κιθαρίστας, με προσωπικό στυλ που παίζει αυτό που ονομάζει «Μεσογειακή μουσική», έναν συνδυασμό από Ελληνική, Flamenco, Latin και Βαλκανική μουσική, προσθέτοντας και λίγη μοντέρνα pop. Στα 20 χρόνια της καριέρας του, έχει καταφέρει πολλά και σημαντικά πράγματα. Έχει κυκλοφορήσει 13 δίσκους με δική του μουσική κι έχει πουλήσει σχεδόν ένα εκατομμύριο αντίτυπα , έχει προταθεί δύο φορές για το Juno Awards στον Καναδά (που είναι τα αντίστοιχα Grammy). Στο παλμαρέ του, έχει να επιδείξει χρυσούς δίσκους, συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως ο Rik Emmett του rock σχήματος, Triumph, με τον οποίο έκανε και μία μεγάλη sold out περιοδεία, βραβεία όπως “World artist of the year, “Touring artist of the year”, “Greek man of the year” και πολλά άλλα…

Φανατικός των συναυλιών, ο Pavlo κάνει πάνω από 150 κονσέρτα τον χρόνο, έχοντας παίξει σε θέση headliner στο φημισμένο jazz festival του Montreal και είναι γνωστός εκτός των άλλων, επειδή σε κάθε συναυλία, χαρίζει την κιθάρα που παίζει σε κάποιον τυχερό από το ακροατήριο!!! Έχει παίξει για τον Πρίγκιπα Κάρολο και συνεργάστηκε με μουσικούς όπως οι: Jose Feliciano, Jon Secada, Μάριος Φραγκούλης, Olivia Newton-John, Γιάννης Πλούταρχος και πολύ πρόσφατα τον απολαύσαμε στον Λυκαβηττό με την τεράστια Loreena McKennitt. Εκτός των άλλων, το 2002 κέρδισε και μία δίκη, απέναντι στους αστέρες της R & B μουσικής, Jay-Z και R-Kelly, οι οποίοι είχαν χρησιμοποιήσει την μελωδία του τραγουδιού του Pavlo, “Fantasia”, στο Top-10 hit, “Fantasia” και πλέον ο ελληνικής καταγωγής καλλιτέχνης, μοιράζεται τα δικαιώματα του τραγουδιού αυτού!!!

Απολαύστε απόσπασμα από την εκπληκτική του εμφάνιση στην Καστοριά, το 2015:

Ακολουθούν μερικά χαρακτηριστικά link της δουλειάς του Pavlo:

Pavlo: Live in Kastoria

Pavlo: Live in Guadalajara

Με τη Loreena McKennitt, στο Θέατρο Ηρώδου του Αττικού (27/6/2019)

Με τον Μάριο Φραγκούλη, στο Θέατρο Ηρώδου του Αττικού (17/9/2018)

Με τον Γιάννη Πλούταρχο, στο Los Angeles (31/5/2019)

rockoverdose.gr

Back to top button