Κόσμος

To FBI δημοσιοποίησε αρχεία για τον Κερτ Κομπέιν 27 χρόνια μετά τον θάνατό του

Το FBI δημοσιοποίησε αρχεία που περιέχουν επιστολές, οι οποίες συνδέονται με τον θάνατο του Κερτ Κομπέιν.
Ο αείμνηστος αρχηγός των Nirvana πιστεύεται ότι αυτοκτόνησε στις 5 Απριλίου 1994.
Οι επιστολές στα αρχεία, τα οποία περιήλθαν στην κατοχή του E! News, σχετίζονται με τη δημόσια αμφιβολία σχετικά με τις περιστάσεις γύρω από τον θάνατο του Κομπέιν.

«Αγαπητέ ενδιαφερόμενε, πιστεύω ότι μπορεί να έχει διαπραχθεί μεγάλη αδικία στην περίπτωση του Κερτ Κομπέιν» έγραψε ένας ανώνυμος αποστολέας σε email που στάλθηκε στο γραφείο του FBI στο Σιάτλ το 2013.

«Η επίσημη ιστορία από το αστυνομικό τμήμα του Σιάτλ είναι ότι αφαίρεσε τη ζωή του, ωστόσο υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα και αντιφάσεις σε αυτό» συνεχίζει.

«Αισθάνομαι…  ότι πληροφορίες έχουν αγνοηθεί και αποσιωπηθεί για πολύ καιρό από την αστυνομία του Σιάτλ και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Σας γράφω με την ελπίδα ότι θα βοηθήσετε να ασκηθεί πίεση για επανεξέταση του θανάτου του κ. Κομπέιν. Εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο θα ήθελαν να δουν τις αντιφάσεις γύρω από τον θάνατο να ξεκαθαρίζονται μια για πάντα. Είναι λυπηρό να πιστεύουμε ότι μια τέτοια αδικία μπορεί να επιτραπεί στις ΗΠΑ» σημειώνει.

Ένα άλλο γράμμα από το 2007 αναφέρει: «Αγαπητοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ, σας γράφω για τον λόγο ότι,  θέλω μόνο να αποδοθεί δικαιοσύνη… και για άλλους που αγαπούσαν αυτόν τον άνθρωπο όσο και εγώ. Αυτός ο άντρας ήταν ο Κερτ Κομπέιν, που ανήκε σε μια μπάντα που ονομάζεται Nirvana και έχει γίνει αποδεκτή η αλήθεια ότι αυτοκτόνησε».

Ο αποστολέας εκφράζει φόβους ότι ο δολοφόνος του Κομπέιν είναι ακόμα εκεί έξω και τώρα, λόγω της σπουδής του αστυνομικού τμήματος και έχει την ευκαιρία να πάρει και άλλα θύματα.
Το αρχείο περιλάμβανε επίσης δύο πανομοιότυπες απαντήσεις του FBI σε δύο επιστολές του 2006 θαυμαστών του Κομπέιν.

AΠΕ

Back to top button