ΑθλητικάΚαστοριά

Τέσσερα μεγάλα Μπράβο από την Κοινότητα Τοιχιού!

Όπου υπάρχει θέληση,
χτίζονται γέφυρες
και ανοίγουν δρόμοι..
Τέσσερα Μεγάλα Μπράβο!
Μπράβο στη Βάσια Γκάτζιου που με τις πρωτιές της, τις διακρίσεις της, την αγωνιστικότητά της, το ήθος της, μας κάνει περήφανους σαν Έλληνες, σαν Τοιχιότες. Ταπεινά , αθόρυβα και διακριτικά , κινείται σε υψηλότατα αθλητικά επίπεδα και μας διδάσκει…
Ευχαριστούμε Βάσια μας κάνεις περήφανους!
Μπράβο στον νέο Ιερέα μας, τον Πάτερ Ιάκωβο που με αγάπη ανέλαβε τα καθήκοντά του και έφερε νέα πνοή στον Ιερό ναό μας, στα παρεκκλήσια μας στις καρδιές μας. Με πνεύμα δημιουργικό, μας ενώνει και μας διδάσκει..
Ευχαριστούμε Πάτερ, μας εμπνέετε!
Μπράβο στον Αργύρη Ζάνο, τον αντιπρόεδρο Τοιχιού που με αυταπάρνηση, υπέρμετρο ενδιαφέρον, φροντίζει καθημερινά για την επίλυση μικρών και μεγάλων προβλημάτων του τόπου μας, αφιλοκερδώς και μας διδάσκει..
Ευχαριστούμε Αργύρη!
Μπράβο στον Αργύρη Σαραμπίνα τον συντοπίτη μας, που σήμερα αφιλοκερδώς ανέλαβε την αποψίλωση των χόρτων του γηπέδου μας και πολύ συχνά, όπου διαπιστώνει προβλήματα χωματουργικής φύσης, παρεμβαίνει με τους άψογους χειρισμούς του και μας διδάσκει…
Ευχαριστούμε Αργύρη!
Τι μας διδάσκουν όλοι αυτοί οι συντοπίτες μας;
Την αγάπη τους για τον τόπο μας, την αγάπη τους για αυτό που κάνουν, τη θέληση τους, την επιμονή τους, την αγωνιστικότητα τους, μα πάνω απ’ όλα τον τρόπο να “χτίζουν γέφυρες”
και να “ανοίγουν δρόμους”..
Σας ευχαριστούμε!!!
Η Πρόεδρος Τοιχιού
Κατερίνα Πηγατσιώτη

Back to top button