ΚαστοριάΦλώρινα

Άνοιξε ο μεθοριακός σταθμός Κρυσταλλοπηγής

Η ΠΕ Καστοριάς και η ΠΕ Φλώρινας έχουν διαθέσει 4 άτομα και στελεχώνουν τις κινητές μονάδες ελέγχου του ΕΟΔΥ που βρίσκονται στο μεθοριακό σταθμό
Με την Καθοριστική Συμβολή του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη και την Άμεση Διάθεση Προσωπικού από Π.Ε. Καστοριάς & Φλώρινας σε Λειτουργία και πάλι το Τελωνείο Κρυσταλλοπηγής.
Σε συνέχεια των συναντήσεων του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Άκη Σκέρτσο και τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα, δίνεται λύση πλέον στη λειτουργία του τελωνείου της Κρυσταλλοπηγής, το οποίο από σήμερα Σάββατο 22 Μαΐου 2021 επαναλειτουργεί.
Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας ανταποκρινόμενες άμεσα σε αίτημα του ΕΟΔΥ, έχουν ήδη διαθέσει τέσσερα άτομα προσωπικό και στελεχώνουν τις κινητές μονάδες ελέγχου του ΕΟΔΥ που βρίσκονται στο μεθοριακό σταθμό.
Πλέον οι εργάτες γης θα μπορούν να εισέρχονται στη χώρα μας, διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα έγγραφα που προβλέπει η πολιτεία (plf-φόρμα εντοπισμού επιβατών, αρνητικό μοριακό τεστ τις τελευταίες 72 ώρες, ή αποδεικτικό εμβολιασμού), ενώ προσπάθειες γίνονται από την Περιφερειακή Αρχή ώστε να επιλυθεί και το θέμα της διέλευσης των εμπορευμάτων.

 

Back to top button