ΑθλητικάΚαστοριάΠαλαιά Καστοριά

Β’ Εθνική 1987-88: Καστοριά – Χαραυγιακός (βίντεο με περιγραφή)

Το  sentranews.gr κάνει… βουτιά στο παρελθόν και παρουσιάζει μέσα από το κανάλι του στο youtube μοναδικά ρετρό-video ιστορικών ποδοσφαιρικών αγώνων της ΠΑΕ Καστοριάς.

Προσωπικό Αρχείο : Δημήτρης Κουτσής

Συνεχίζοντας την παρουσίαση και προβολή των ανεπανάληπτων αυτών αναμετρήσεων της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ την δεκαετία του ‘80, στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, θα απολαύσετε ένα ενδιαφέρον ματς με ικανοποιητικό θέαμα και αρκετές χαμένες ευκαιρίες, κυρίως από πλευράς της Καστοριάς.

Πρόκειται για τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο κατάμεστο από κόσμο ξερό γήπεδο της Καστοριάς.

Το παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στην Κυριακή 8 Νοεμβρίου 1987 ήταν στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής και ήταν από τα πιο ενδιαφέροντα ματς, μιας και οι δύο ομάδες, ξεκίνησαν με φιλοδοξίες το πρωτάθλημα και διεκδικούσαν την άνοδο.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

8-11-1987

Διαιτητής : Βοριάς (Αθηνών)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ  (Χ.Τερζανίδης), Αμοιρίδης, Παπαδόπουλος, Καραταϊδης, Γεωργάκας, Καλλιμάνης, Ρέββας, Θεοδώρου, Ποντίκης, Ευαγγέλου, Τουργαϊδης, Νόλης

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ  (Β. Κυριακού), Πεφάνης, Ζωγράφος, Ρόππας, Σαλταπάτης, Γεωργιάδης, Τασόπουλος, Τζήκας, Γιοβαννόπουλος, Σοφιανός, Σταμάτης, Παπαπαναγής

*Την περίοδο 1987-88 στο πρωτάθλημα των 20 ομάδων της Β’ Εθνικής η Καστοριά –τερμάτισε στην 4η (με τριπλή ισοβαθμία με Ολ. Βόλου και Απόλλων Αθ. έχασε την άνοδο) θέση με 39 βαθμούς (15-9-10) και τέρματα 56-42 ενώ ο ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ στην 5η θέση (13-12-9,  32-26) με 38β.

sentranews.gr

 

 

Back to top button