ΑθλητικάΓούναΚαστοριά

Η πρώτη συνέντευξη του Ιβάν Σαββίδη σε ελληνικό ραδιοτηλεοπτικό ήταν στον Αντώνη Παραρά (γράφει ο Αντώνης Παπαδαμιανός)

Το πόρισμα των συζητήσεων για τη γούνα  δεν έγινε αποδεκτό από τούς τότε φορείς της γουνοποιών Καστοριας

Η πρώτη συνέντευξη του Ιβάν Σαββίδη σε ελληνικό ραδιοτηλεοπτικό μέσο την άνοιξη του 2007. Ήταν η πρώτη φορά που συζητήθηκε η αγορά του ΠΑΟΚ από τον Ι. Σαββίδη. Η συνέντευξη είχε μεγάλη απήχηση σε όλο τον αθλητικό ποδοσφαιρικό κόσμο και είχαμε τηλεφωνήματα και από τον αθλητικό χώρο των Αθηνών τότε. Προσωπικά πιστεύω από τις καλύτερες συνεντεύξεις του Αντώνη Παραρά, αφού ο Ιβάν Σαββίδης είχε προτάσεις και για την γούνα της Καστοριάς. Το πόρισμα των συζητήσεων για την γούνα ( να δημιουργηθεί Εμπορικό Κέντρο Γούνας στο κέντρο της Μόσχας υπό την αιγίδα του Ι. Σαββίδη ) δεν έγινε αποδεκτό από τούς τότε φορείς της γουνοποιών Καστοριας. Ο κ. Σαββίδης ήταν τότε βουλευτής και μέλος της επιτροπής προϋπολογισμού της Ρωσίας, αλλά και μέλος της τετραμελούς επιτροπής Φορολογίας.
Με τον κ. Σαββίδη είχα γνωριστεί δύο χρόνια πριν στο Σότσι της Ρωσίας, στις διενέργειες του ΕλληνοΡωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου πού διοργανώθηκε εκεί από τούς Έλληνες της Αζοφικής χερσονήσου και τον επιχειρηματία Παύλο Κοσμίδη. Προσωπικά είχα καλεσθεί να αναπτύξω τα θέματα της Καστοριανής γουνοπαραγωγής και εμπορίας στο ΕλληνοΡωσικό Εμπορικό συνέδριο που έγινε εκεί σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία στη Ρωσία και υπεύθυνο Τύπου τον Καστοριανό κ. Γιώργο Χατζηωάννου.
Η συνέντευξη είχε γίνει στο γραφείο του κ. Σαββίδη στη Ρωσική Βουλή (DUMMA), αφού είχαμε περάσει εξονυχιστικό έλεγχο προηγουμένως.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ! ! ! ! λοιπόν στον ΠΑΟΚ για την χθεσινή ΝΙΚΗ και στον Ιβάν Σαββίδη για τις διαχρονικές επιλογές που έκανε και κάνει! ! ! !
Υ. Γ. Ο κ. Ιβάν Σαββίδης ,από ότι γνωρίζω, δεν καλέσθηκε ποτέ να επισκεφθεί την Καστοριά
Αντώνης Παπαδαμιανός

Back to top button