Άργος ΟρεστικόΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Φίλοι Μοτοσυκλέτας Άργους Ορεστικού: Μοτοβόλτα στην «καρδιά» της Θεσσαλίας (φωτογραφίες)

Στην «καρδιά» της Θεσσαλίας, βρέθηκαν για λίγες ώρες, οι ”Φίλοι Μοτοσυκλέτας” του Άργους Ορεστικού, στη νέα τους μοτοβόλτα που πραγματοποίησαν την Κυριακή 23 Μαΐου

Μια εβδομάδα μετά από την πρώτη τους μοτοβόλτα, με την ευκαιρία της άρσης των απαγορεύσεων στις μετακινήσεις από νομό σε νομό, οι ”Φίλοι Μοτοσυκλέτας” από το Άργος Ορεστικό, πραγματοποίησαν Κυριακή, τη δεύτερη μοτοβόλτα, με προορισμό τα Μετέωρα και μέρη στα κεντρικά της Θεσσαλίας.
Οι ”Φίλοι Μοτοσυκλέτας” ακόμα μια φορά απόλαυσαν τοπία απείρου φυσικού κάλλους και παρθένας φύσης. Επισκέφθηκαν τα επιβλητικά Μετέωρα αλλά και την άκρως εντυπωσιακή Εκκλησία από αρχιτεκτονικής και, όχι μόνο, άποψης, μοναδικό σωζόμενο κτίσμα της Ιεράς Μονής Τιμίου Σταυρού στα Δολιανά Τρικάλων.
Η διαδρομή που ακολούθησαν οι Φίλοι Μοτοσυκλέτας ήταν: Άργος Ορεστικό, Καλαμπάκα, Μετέωρα, Τρίκαλα και επιστροφή από Καστανιά, Δολιανά, Ασπροπόταμο, Χαλίκι, Ανήλιο, Γρεβενά, Άργος Ορεστικό. Φυσικά η βόλτα περιελάμβανε στάσεις για καφέ, φαγητό και ανάπαυλα μέσα στη φύση.
Φωτογραφίες: Ηλίας Μαυρίδης
Δείτε τις φωτογραφίες στο ditikostipos.gr
 

 

 

Back to top button