ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας ενισχύει τον διεθνή αγώνα 8ο Rally Greece Offroad (φωτογραφίες)

εργασίες rally_of_raoad

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Π.Ε. Καστοριάς  και η Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας υποστηρίζουν έμπρακτα, για άλλη μια χρονιά, τον 8ο Διεθνή Αγώνα  Αυτοκινήτων 4X4 Rally Greece Offroad, που φέτος  θα διεξαχθεί από 03 έως τις 06 Ιουνίου 2021.
6.200 ευρώ από την Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας για τον διεθνή αγώνα.
Το RALLY GREECE OFFROAD για οχήματα “εκτός δρόμου” θα πραγματοποιηθεί για 8η χρονιά στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, συμβάλλοντας στην προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό και την ανάδειξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Η φετινή εκδήλωση θα τελεί υπό την επιτόπια επιτήρηση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA) με στόχο να συμπεριληφθεί στο επίσημο πρόγραμμα για το έτος 2022. Τέτοια εξέλιξη θα είναι τεράστια επιτυχία για την Ελλάδα και τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό καθώς θα είναι η μοναδική ελληνική εκδήλωση που θα συμπεριλαμβάνεται σε Πρωτάθλημα της Διεθνούς Ομοσπονδίας (FIA).

Οι διοργανωτές, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και την αρωγή της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και του Δήμου Άργους Ορεστικού, φιλοδοξούν και φέτος να προσφέρουν σε Έλληνες και αλλοδαπούς αγωνιζόμενους μία άρτια οργάνωση, εφάμιλλη της φήμης που έχει λάβει ο αγώνας όλα τα προηγούμενα έτη.

Οι ειδικές πίστες διαμορφώθηκαν στους ορεινούς όγκους του Βιτσίου από το προσωπικό και τα μηχανήματα του Αμαξοστασίου της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

εργασίες rally_of_raoadεργασίες rally_of_raoadεργασίες rally_of_raoadεργασίες rally_of_raoadεργασίες rally_of_raoadεργασίες rally_of_raoadεργασίες rally_of_raoadεργασίες rally_of_raoadεργασίες rally_of_raoad

χάρτης παρέμβασης rally greece

ράλυ πρόγραμμα

 

Back to top button