ΑθλητικάΚαστοριά

Με χατ τρικ της Μπασούρη,το πρώτο …τρίποντο του ΓΠΟ Καστοριάς!

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι ουραγών ο ΓΠΟ Καστοριάς κόντρα στη Βασίλισσα Θράκης, επικρατώντας με το ευρύ σκορ 4-1

Στο παιχνίδι που ήταν εξ’ αναβολής για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ Εθνικής, η ομάδα της Καστοριάς κυριάρχησε καθ’ όλη την διάρκεια, φθάνοντας άνετα και δίκαια στη νίκη, που ήταν και η πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα.

Πρωταγωνίστρια για τις ερυθροκίτρινες ήταν η Μαρία Μπασούρη, η οποία πέτυχε χατ τρικ, ενώ είχε και ένα χαμένο πέναλτι, σημειώνοντας, παράλληλα τα πρώτα της προσωπικά τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Καστοριά ανέπτυξε έντονη επιθετική δραστηριότητά και μόλις στο 12′ η Μπασούρη άνοιξε τον δρόμο για την πρώτη νίκη της ομάδας της.

Λίγο πριν την συμπλήρωση του α’ ημιώρου (27′), μετά από εκτέλεση κόρνερ της Τζιάρα, η προωθημένη Καϊδατζή με κεφαλιά, έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα της, ενώ στο 32′ η Μπασούρη έχασε μοναδική ευκαιρία για αν αυξήσει τον δείκτη του σκορ όταν το πέναλτι που εκτέλεσε σημάδεψε το κάθετο δοκάρι της Σιβούδη.

Στο 40′ η Μπασούρη με υποδειγματικό κοντινό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, σκορ με το οποίο και έληξε το α’ ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με την Καστοριά ωστόσο να έχει τον απόλυτο έλεγχο. Στο 75′ σε μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησαν οι Θρακιώτισσες, η Τσακνάκη μετά από ασθενή απόκρουση της Πετκανά μείωσε σε 3-1, σημειώνοντας το παρθενικό γκολ της ομάδας της στο φετινό πρωτάθλημα (δεν είχε σκοράρει σε κανένα ματς)!!!.

Την πολύτιμη και ευρεία νίκη της Καστοριάς σφράγισε στο 76′ η Μπασούρη με ευθύβολο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Πετκανά, Μπασούρη, Παπαδοπούλου, Κωσταρέλα, Φασίδου, Κωστάρα, Καϊδατζή, Σιδοπούλου, Μάρκου, Τζιάρα, Κυριζάκη.

Αγωνίστηκαν και οι : Ροβυθάκη, Παπαδηλέρη, Μουρτσέκα, Φόρλιακα και Τρυγούτη.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ : Σιβούδη, Μαυρομάτη, Χατζηαντωνίου, Κατσαρού, Κυριαζίδου, Μπουργουτζόγλου, Τσακνάκη, Χατζηαντωνίου, Σαμαρά, Γρηγοριάδη, Βλάχου.

Αγωνίστηκαν και οι : Σκουμπρή, Χαραλαμπίδου, Πεντζάκη και Παρδή.

sentranews.gr

Back to top button