Καστοριά

Συνεδρίαση του Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καστοριάς

Με σκοπό την πρόληψη και την αντιμετώπιση κινδύνων από τις δασικές πυρκαγιές, ενόψει της θερινής περιόδου, συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καστοριάς υπό την προεδρία του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Πρασίνου & Πολιτικής Προστασίας, κ. Διονύση Λίτσκα.

Στη σύσκεψη, όπου συμμετείχαν όλοι οι σχετικοί υπηρεσιακοί παράγοντες, συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα και οι ελλείψεις που παρατηρούνται σε ανάλογες περιπτώσεις ενώ αποφασίστηκαν συγκεκριμένες ενέργειες και δράσεις για την αντιμετώπισή τους.

Παράλληλα, για μία ακόμη φορά, ανατέθηκαν ρόλοι και αρμοδιότητες, προκειμένου να υπάρχει ακόμη καλύτερη συνεργασία, συντονισμός και αποτελεσματικότητα από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Διονύσης Λίτσκας, μετά το πέρας της τηλεδιάσκεψης, εξέφρασε την ικανοποίησή του από το αποτέλεσμα της συνάντησης, σημειώνοντας ότι υπάρχει άριστη συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καστοριάς, όπως και με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και για το λόγο αυτό τους ευχαρίστησε όλους, τονίζοντας για μία ακόμη φορά τη σημασία της πρόληψης έτσι ώστε να αποφεύγονται δυσάρεστες καταστάσεις.

Back to top button