ΑθλητικάΚαστοριά

Άνετη νίκη της Καλλιθέας 3-0 το Μοναστηράκι (φωτογραφίες)

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ντέρμπι ουραγών ο Μέγας Αλεξανδρής Καλλιθέας, επικρατώντας άνετα με σκορ 3-0 την Θύελλα Μοναστηρακίου. Οι κυανοκίτρινοι από την αρχή του αγώνα ανέπτυξαν έντονη επιθετική δραστηριότητα υποχρεώνοντας την Θύελλα σε παθητικό ρόλο. Η πίεση ήταν ασφυκτική και η καθολική υπεροχή καρποφόρησε στο 32′ όταν ο Ευαγγέλου με κοντινό σουτ άνοιξε τον δρόμο για την 2η νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στην επανάληψη με την Καλλιθέα να ελέγχει απόλυτα το ματς και στο 57′ σε ανατροπή του Πήτα μέσα στην περιοχή το πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής, δεν μετέτρεψε σε γκολ ο Τζερεμές, καθώς σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Ωστόσο, τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σιαραφέρας με σουτ έδωσε.. αέρα δύο τερμάτων, ενώ το “κερασάκι” στην τούρτα έβαλε στο 77′ ο Χασάϊ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Μ.Α. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ : Κοσμίδης, Τόσκος, Πήτας (68′ Καρανάσιος), Μήνος, Σαββόπουλος Κ., Ευαγγέλου, Μηλιάτης Β. (82′ Μηλιάτης Δ.), Σιαραφέρας (82′ Παπαθανασίου), Σαββόπουλος Β. (73′ Καραμανίδης), Τζερεμές (73′ Γιαννηκώτσιος), Χασάί.

ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ : Καραγκούνης, Κατσιγιάννης (62′ Αποστολάκης), Βασίλας (80′ Χασάακης), Μανωλίστης, Μπουρδούβαλής, Ζέλος (28′ λ.τ. Γκόλιας), Τσιούνης Α., Κτενάς, Μπαθαγιάννης, Καβαλάρης, Κοκώνης.

Τζερεμές: Χαμένο πέναλτι (δοκάρι) στο 55′

sentranews.gr

Back to top button