ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

ΝΟΚ: Βράβευση της Ευαγγελίας Αναστασιάδου και της Στέλλας Νάτσιουλα (φωτογραφίες)

Στην τελετή βράβευσης των αθλητριών του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, Αναστασιάδου Ευαγγελία και Νάτσιουλα Στέλλα, οι οποίες διακρίθηκαν με την κατάκτηση μεταλλίων στα προηγούμενα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Κωπηλασίας με τα χρώματα της Εθνικής μας Ομάδας.
Θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας, τον ΝΟΚ, τους προπονητές και τους γονείς που βοήθησαν γι αυτές τις μεγάλες επιτυχίες.
Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης σε όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές του ΝΟΚ και τους εύχομαι να συνεχίσουν να αγωνίζονται με μεράκι και να εκπληρώσουν τα όνειρά τους στον αθλητισμό και στη ζωή.
Ολυμπία Τελιγιορίδου


ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Η ανακοίνωση του ΝΟΚ

Με μεγάλη χαρά και σε ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 20-5-2021 στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς η βράβευση των διακεκριμένων αθλητριών του Ν.Ο.Κ. Αναστασιάδου Ευαγγελία και Νάτσιουλα Στέλλα, για τα μετάλλια που κατέκτησαν την περσινή χρονιά στου Πανευρωπαϊκούς αγώνες κωπηλασίας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους σχεδόν όλοι οι τοπικοί φορείς καθώς και ο πρόεδρος του συλλόγου απόδημων Καστοριαίων Νέας Υόρκης “Ομόνοια” κ. Σιώκης Δήμος, ο οποίος έκανε και τις απονομές των τιμητικών πλακετών, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πως ο Ν.Ο.Κ. είναι το σημαντικότερο αθλητικό σωματείο της πόλης, με τις περισσότερες διακρίσεις αθλητών του διαχρονικά. Συγχαρητήρια στις δύο αθλήτριες που διακρίθηκαν, αλλά και στο σύνολο των αθλητών κι αθλητριών του Ν.Ο.Κ., που μαζί με την προπονητική ομάδα και τη διοίκηση, καταβάλουν τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να βρίσκεται ο Όμιλος πάντα στις υψηλότερες θέσεις της εγχώριας κωπηλασίας.

Back to top button