Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Το πιο rock Κέντρο Λογοθεραπείας στην Ελλάδα βρίσκεται στην Καστοριά (βίντεο – συνέντευξη – φωτογραφίες))

Το Rock Overdose και ο Ζήσης Πετκανάς φιλοξενήθηκαν στο Κέντρο Λογοθεραπείας & Εναλλακτικών Θεραπειών  του Σαββίδη Κωνσταντίνου, το οποίο εδρεύει στην Καστοριά!

Τι είναι αυτό που κάνει το συγκεκριμένο κέντρο ξεχωριστό; Μα φυσικά η αγάπη για τη Rock και Metal μουσική! Είναι το μοναδικό κέντρο στη χώρα μας που κάνει μουσικοθεραπεία με την πιο “σκληρή” μουσική, μα το βασικότερο κάνει τα παιδιά να αισθάνονται πραγματικοί Rock Stars!

Με τη βοήθεια και των μουσικών της Καστοριάς και όχι μόνο, τα παιδιά ερμηνέυουν με όλη τη δύναμη της ψυχής τους Rock και Metal επιτυχίες και όχι μόνο και τα αποτελέσματα είναι παραπάνω από εντυπωσιακά!

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο ιδιοκτήτης του κέντρου λογοθεραπείας, Κωνσταντίνος Σαββίδης μας μιλάει για το υπέροχο αυτό λειτούργημα και για τα μελλοντικά του σχέδια, τα οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν τη δημιουργία του πρώτου μουσικού ωδείου για παιδιά με ειδικές ανάγκες, την έκδοση ενός βιβλίου όπου θα αναλύεται η “μέθοδος Σαββίδη” και άλλα πολλά!

Απολαύστε λοιπόν την όμορφη συζήτησή μας και δείτε και φωτογραφίες από τον χώρο και τους πρωταγωνιστές όλου αυτού του μοναδικού εγχειρήματος!

rockoverdose.gr

 

 

Back to top button