ΑθλητικάΚαστοριά

Α’ Γυναικών: Υπέκυψαν στην επανάληψη, ήττα 1-4 η Καστοριά από τη Δράμα (ρεπορτάζ – αποτελέσματα – βαθμολογία)

Φρένο στο σερί των δύο τελευταίων θετικών αποτελεσμάτων της Καστοριάς, έβαλαν τα κορίτσια της Δράμας επικρατώντας σχετικά εύκολα με σκορ 1-4, στο πλαίσιο της 10ης και προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, για τις Δραμινές ήταν και το πρώτο τρίποντο εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα, κάτι που το πανηγύρισαν δεόντος στη λήξη του αγώνα, ενώ παράλληλα διεύρυναν το σερί των νικηφόρων εμφανίσεών τους, καθώς συμπλήρωσαν 3 ματς χωρίς ήττα, φθάνοντας τους 13 βαθμούς.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια για τα κορίτσια της Δράμας ήταν η μεσοεπιθετική Στέλλα Κοτσάκι που πέτυχε χατ τρικ, φθάνοντας συνολικά τα 5 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Δράμας από τα πρώτα λεπτά έδειχνε να έχει καλύτερα πατήματα στο γήπεδο κα μόλις στο 10′ η Κοτσάκι άνοιξε τον δρόμο για το πρώτο τρίποντο εκτός έδρας της ομάδας της, ενώ στο 24′ η Πουλιούδη έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2, όταν με σουτ βολίδα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Στη συνέχεια η Καστοριά ισορρόπησε το ματς και στο 25′ η Μάρκου με μακρινό σουτ έξω από την περιοχή έφερε το ματς στα… ίσα (1-1). Τεράστια ευκαιρία για να πα΄ρει κεφάλι στο σκορ έχασε η Καστοριά στο 42′ όταν η Παπαδοπούλου με σουτ σημάδεψε το δοκάρι.

Στην επανάληψη οι Δραμινές μπήκαν πιο αποφασισμένες στο γήπεδο και ανεβάζοντας αισθητά την απόδοσή τους κατάφεραν να πετύχουν ακόμη 3 γκολ και να αποδράσουν τελικά με το τρίποντο.

Συγκεκριμένα στο 55′ η Πεμπέ ήταν αυτή που έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ 1-2, ενώ στο 61′ η Κοτσάκι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 74′ η Κοτσάκι , σημειώνοντας ταυτόχρονα χατ τρικ.

ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Πετκανά, Φασίδου, Μπασούρη (85′ Τρυγούτη), Μάρκου, Παπαδοπούλου, Κωσταρέλα ( 74′  Ροβυθάκη), Καϊδατζή, Τζιάρα, Κυριζάκη, Κωστάρα (85′ Παπαδηλέρη), Λιούλια (80′ Σιδοπούλου)

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ : Εγγονοπούλου, Κοτσάκι, Ζήση, Πεμπέ, Μπαντή (65′ Ναλμπάνη), Σωμάδη, Εξουζίδου (76′ Πουλιούδη Α.), Τουρετζόγλου, Μπιζεργιαννίδου (65′ Κελεμπέκη), Τζιτζόγλου (76′ Κωστερίδου), Πουλιούδη Ε. (56′ Μποϊκάλη).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (10η Αγωνιστική)

ΓΠΟ Γιάννινα – ΑΕ Λάρισας         0-3

Αγρ. Αστέρας – Ελπίδες Καρδίτσας4-0

Βασίλισσα Θράκης – ΠΑΟΚ         0-10

Τρίκαλα 2011 – Άρης         2-3

ΓΠΟ Καστοριάς – Δόξα Δράμας 1-4

Ρεπό :  Αγ. Βαρβάρα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (10η)

1. ΠΑΟΚ                 27

2. ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ         22

3. ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 22

4. ΑΡΗΣ                 19

5. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ                 13

6. ΤΡΙΚΑΛΑ                 13

7. ΓΙΑΝΝΙΝΑ                 12

8. ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ   8

9. ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑ   6

10. ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ                   4

11. ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ   0

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (ΤΕΤΑΡΤΗ 09/06)

Ελπίδες Καρδίτσας – ΓΠΟ Γιάννινα

ΠΑΟΚ – Αγ. Βαρβάρα

Άρης – Αγρ. Αστέρας

Δόξα Δράμας – Βασίλισσα Θράκης

ΓΠΟ Καστοριάς – Τρίκαλα 2011

Ρεπό : ΑΕ Λάρισας

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

4 ΓΚΟΛ Μαρία Μπασούρη

3 ΓΚΟΛ Νικόλ Τζιάρα

2 ΓΚΟΛ Ανδριάνα Μάρκου

1 ΓΚΟΛ Φανή Καϊδατζή

Αντιγόνη Παπαδοπούλου

Back to top button