ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Η ΔΕΕΠ ΝΔ Καστοριάς για την επίσκεψη Αυγενάκη (φωτογραφίες)

Μια σημαντική επίσκεψη στην ΠΕ Καστοριάς πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ.Λευτέρη Αυγενάκη.Ο σκοπός της επίσκεψης συγκεκριμένος και στοχευμένος. Η Πολιτεία σε συνεργασία με όλους τους φορείς να στηρίξει τον θεσμό του Rally Greece Off-road, που πραγματοποιήθηκε φέτος στο Αργος Ορεστικό Καστοριάς ώστε να ενταχθεί στο ημερολόγιο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.
Σε κοινή συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε με συμμετοχή του Υφυπουργού Αθλητισμού κ.Λευτέρη Αυγενάκη,του Βουλευτή ΝΔ Καστοριάς κ.Ζήση Τζηκαλαγια,της Επικεφαλής του γραφείου του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη κα.Μαρίας Αντωνιου,του Περιφερειάρχη Δυτικης Μακεδονιας κ.Γιώργου Κασαπίδη,του Δημάρχου Άργους Ορεστικού κ.Πάνου Κεπαπτσογλου,του Προέδρου της Εγνατία Οδού ΑΕ κ.Γιώργου Κωνσταντοπουλου,του παρατηρητή της FIA κ.Raymond Johansson,της εκπροσώπου της ΟΜΑΕ κα.Φωτεινή Ψαρακου και του εκπροσώπου της διοργάνωσης κ.Κώστα Θεολογη έγινε σαφές πως η αναβάθμιση των υποδομών της συγκεκριμένης διοργάνωσης ,η δημιουργία μόνιμων εγκαταστάσεων, αποτελεί κύριο μέλημα της κυβέρνησης ώστε η περιοχή μας να αποτελέσει το κέντρο off-road αγώνων.
Επιπρόσθετα η πολυήμερη επίσκεψη, συμπεριελάμβανε σύσκεψη στο γραφειο του Δημάρχου Καστοριάς κ.Γιάννη Κορεντσιδη αλλά και επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Δηνακ όπου έγινε συνάντηση με εκπροσώπους σωματείων(κωπηλασίας,
ιστιοπλοΐας και κανόε καγιάκ) ενώ ταυτόχρονα ο Υφυπουργός Αθλητισμού συζήτησε με τους Ολυμπιονίκες μας κα.Χριστίνα Γιατζιτζιδου και κ.Ιωάννη Χρήστου.
Σκοπός να καταγράφουν τα προβλήματα και οι ελλείψεις που υπάρχουν ώστε να δοθούν οι αναγκαίες λύσεις δηλαδή η κατασκευή του Νέου και Σύγχρονου Ναυταθλητικού Κέντρου, στην Λίμνη της Καστοριάς.
Κλείνοντας το πρόγραμμα της παραμονής του στην Π.Ε. Καστοριας ο Υφυπουργός επισκέφθηκε τα γραφεία της ΔΕΕΠ ΝΔ Καστοριας όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με μέλη και στελέχη της Οργάνωσης.
Για την ΔΕΕΠ ΝΔ Καστοριάς
Ο Πρόεδρος
Βελλιδης Βασίλειος

 

Back to top button