Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Στέργιος Αδάμ: “Η μόνη ασφαλής οδός για να πάρουμε την ζωή μας πίσω…”

Με αφορμή την 2η Δόση του εμβολιασμό μου σήμερα στο ΚΥ Καστοριάς θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των υγειονομικών υπηρεσιών του νομού Καστοριάς που με υπομονή , ευγένεια έχουν δώσει έναν μεγάλο αγώνα εδώ και μήνες για να αντιμετωπίσουν μια πρωτόγνωρη πανδημία και να περιθαλψουν τους ασθενείς.
Τα γενικά ποσοστά στον πληθυσμό δεν είναι άσχημα. Εντούτοις, θα πρέπει να πειστούν όλοι οι πολίτες, ιδιαίτερα εκείνοι μεγαλύτερης ηλικίας ή με υποκείμενα νοσήματα, να εμβολιαστούν. Αποτελεί όχι μόνο συνθήκη προσωπική υγείας αλλά και χρέος κοινωνικής αλληλεγγύης. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο από το να προστατεύεσαι από έναν ασύμμετρο ιό και να προστατεύεις με τη στάση σου το κοινωνικό σου περιβάλλον.

Η μόνη ασφαλής οδός για να πάρουμε την ζωή μας πίσω, χαράζεται μέσα από τους εμβολιασμούς. Επίσης το πιο ασφαλές εμβόλιο είναι αυτό που θα πραγματοποιηθεί όσο γίνεται πιο σύντομα. Κάθε εμβόλιο είναι και μια μικρή νίκη απέναντι στον Covid-19. Για αυτό σηκώνουμε μανίκια, εμβολιαζόμαστε και δημιουργούμε το απαραίτητο τείχος ανοσίας, για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.
Επίσης αξίζουν συγχαρητήρια στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στον αρμόδιο Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας γιατί από την πρώτη στιγμή υπήρξε απόλυτη ευαισθησία για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και πλέον με συντονισμό ,ταχυτητα και αποτελεσματικότητα προχωρούν οι εμβολιασμοί πλέον και στις νέες ηλικίες. Οι νέοι της πατρίδας μας, δείχνουν τον δρόμο.
Καλή ανοσία σε όλους και όλες!

Back to top button