Γιώργος Στεργίου: «Η Καστοριά δείχνει τον δρόμο για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα» (σειρά φωτογραφιών – βίντεο)

“Η Καστοριά πολύ σύντομα θα γίνει συγκοινωνιακός κόμβος και οι επενδυτές θα βάλουνε στις πιθανές επιλογές του και την περιοχή”

Ολοκληρώθηκε η διήμερη περιοδεία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργου Στεργίου στον νομό Καστοριάς. Ο κ. Στεργίου επισκέφθηκε και τους τρεις δήμους και είχε σειρά επαφών και επισκέψεων.

Στα βίντεο οι δηλώσεις του κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στα γραφεία της ΔΕΕΠ ΝΔ Καστοριάς, προλόγισε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ κ. Βασίλης Βελλίδης. Ακολουθούν ενδεικτικές φωτογραφίες από όλες τις συναντήσεις κι επισκέψεις.

Οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων:

Συνάντηση με τους προέδρους των οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας στη Δυτική Μακεδονία:
Τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Καστοριάς Βασίλη Βελλίδη, της ΔΕΕΠ Κοζάνης Παντελή Καρακασίδη, της ΔΕΕΠ ΝΔ Γρεβενών Λεωνίδα Τεντόγλου, της ΔΕΕΠ Φλώρινας Θωμά Θεοδώρου και τον Γενικό Συντονιστή Οργανωτικού Δυτικής Μακεδονίας Στέργιο Αδάμ.

Στο φυλάκιο Διποταμίας στην ελληνοαλβανική μεθόριο:

Στον γυναικείο Συνεταιρισμό “Γεύσεις Ακριτών” στη Διποταμία:

Στο δημαρχείο Νεστορίου:

Συσκέψεις με παραγωγικούς και αγροτικούς φορείς στο αρχοντικό Ωρολογόπουλου:
Τον Εμπορικό Σύλλογο Καστοριας, τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων και τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καστοριάς και ακολούθως με εκπροσώπους από την Γεωργική Εταιρεία Οπωροκηπευτικών Καστοριάς, τον Αγροτικό Σύλλογο Φυτικής Παραγωγής Άργους Ορεστικού, τον Αγροτικό Σύλλογο Πολυκάρπης «Μακεδνός​» και τον Σύλλογο Μελισσοκόμων Καστοριάς.

Στα γραφεία της ΔΕΕΠ ΝΔ Καστοριάς με στελέχη της οργάνωσης, για τον απολογισμό της πρώτης ημέρας:

Στο Επιμελητήριο Καστοριάς για τις αναπτυξιακές δυνατότητες που έχει η περιοχή πέρα από το εμπόριο της γούνας:

Στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας για τη στήριξη της κυβέρνησης που συνέβαλε στη διατήρηση των θέσεων εργασίας αλλά και για την επόμενη μέρα του κλάδου:

Στο Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού:

Στο δημαρχείο Άργους Ορεστικού:

Στο δημαρχείο Καστοριάς:

Στην Αντιπεριφέρεια Καστοριάς:

Συνέντευξη τύπου:

Στο Σπήλαιο του Δράκου: