Γρεβενά

Δεσκάτη: Απομάκρυνση του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος ζητά το δημοτικό συμβούλιο

Την απομάκρυνση του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος της Δεσκάτης ζητά, με ψήφισμα του, κατά πλειοψηφία, το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Δεσκάτης που συνεδρίασε χθες Τρίτη 22 Ιουνίου 2021.

Στη δίωρη συνεδρίαση, που είχε ως μοναδικό θέμα τις καταγγελίες «Ενεργών Πολιτών Δεσκάτης» για υπέρμετρη χρήση εξουσίας, από την πλευρά του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος τα τελευταία χρόνια, οι παρατάξεις της δημοτικής αρχής και της Λαϊκής Συσπείρωσης τάχθηκαν υπέρ των απόψεων αυτών, ενώ την επιφύλαξη για το ψήφισμα εξέφρασε ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, ο οποίος αφού τόνισε ότι και επί θητείας του ανέδειξε το θέμα, ζήτησε να υπάρξει εξάντληση του διαλόγου.

Ο δήμαρχος Δεσκάτης, Δημήτρης Κορδίλας, τόνισε ότι, παρά την προσπάθειά του όλο αυτό το διάστημα, ο διάλογος δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. «Λύση θέλουμε να δώσουμε και δε θέλουμε να εκδικηθούμε το διοικητή και κάποιο διοικητή, αλλά να λειτουργήσει η κοινωνία ομαλά, να επανέλθει η ηρεμία και να αποφύγουμε κάποιο έκτροπο», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι παραμένει ανοιχτό το τελικό κείμενο του ψηφίσματος, ώστε να διαμορφωθεί απ’ όσες περισσότερες απόψεις της τοπικής κοινωνίας.

Θωμάς (Μάκης) Νασιάδης / ertnews.gr

Back to top button