Καστοριά

Ιεροπηγή: Ευχαριστήριο προς τον Δήμαρχο Καστοριάς για την επίλυση προβλήματος που εκκρεμούσε από το 1958!

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Λαμβάνω την τιμή να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου τόσο σε εσάς προσωπικά, όσο και στους άξιους συνεργάτες σας.

Η αποτελεσματική ανταπόκρισή σας στο αίτημά μoυ και η καταλυτική παρέμβασή σας για την αποκατάσταση του ρέματος (τοποθέτηση τσιμεντοσωλήνων) στην είσοδο του χωριού μας Ιεροπηγή, ενός προβλήματος που υπήρχε από το χτίσιμο του χωριού (1958), ήταν μία πολύ σημαντική παρέμβαση που θα προσφέρει ανακούφιση στους κατοίκους της Ιεροπηγής.

Τα χθεσινά αποτελέσματα απέδειξαν περίτρανα, ότι με τη βούληση, τη συνεργασία και τις συντονισμένες ενέργειες όλων των εμπλεκόμενων αντιδημάρχων και ιδιαίτερα του αντιδημάρχου καθαριότητας και κοινοτήτων κ. Λιάμη Θεόδωρου μπορούν να επιτευχθούν τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα, παρά τις όποιες αντιξοότητες. Ωστόσο πρέπει να επισημάνουμε την αναγκαιότητα επανάληψης αντίστοιχων ενεργειών με τον ίδιο ζήλο, θέρμη και ενδιαφέρον ώστε το χθεσινό επιτυχημένο αποτέλεσμα να μην αποτελέσει «μιας ημέρας χαρά» καθώς είμαστε σε πολύ ευχάριστη θέση να βλέπουμε έργα στο χωριό μας έπειτα από πολύ καιρό. Παρεμβάσεις μικρές αλλά τόσο μεγάλες για εμάς τους ακρίτες της Ιεροπηγής.

Η πορεία σας, ο ζήλος που δείχνετε και γενικά όλες σας οι ενέργειες σε όλα τα μήκη του δήμου Καστοριάς, μας κάνουν ιδιαίτερα υπερήφανους όλους εμάς τους παλιούς συμμαθητές σας.

Καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο σας.

Μετά τιμής και σεβασμού,

Ζήσης Νίτσας

Προς

κ. ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΡΕΝΤΣΙΔΗ

Δήμαρχο Καστοριάς

 

 

 

Back to top button