Καστοριά

Διπλή τιμητική παρουσία για την Καστοριά στην εκδήλωση για το νέο «αναβαθμισμένο σχολείο»

Το «αναβαθμισμένο σχολείο», που θα ισχύσει από τον Σεπτέμβριο παρουσίασε η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, από το Στρογγυλό Σχολείο στον ‘Αγιο Δημήτριο, παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη χθες Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021.
Ο Ζήσης Τζηκαλάγια επισημαίνει:
Χθες η Καστοριά είχε στην Αθήνα διπλά την τιμητική της. Συγκεκριμένα στην εκδήλωση για το Νέο Αναβαθμισμένο Σχολείο με τίτλο “κάνουμε πράξη το όνειρο” που έγινε στο 1ο Γυμνάσιο Αγίου Δημητρίου (Μπραχάμι), στο λεγόμενο Στρογγυλό λόγω της ιδιότυπης αρχιτεκτονικής του, παρουσία του Πρωθυπουργού και της Υπουργού Παιδείας συμμετείχαν:
1) Λίγα επιλεγέντα εκλεκτά σχολεία όπως το Μαράσλειο Δημόσιο Σχολείο Α Αθηνών με την Καστοριανή Διευθύντριά του κ.Αθηνά Γκουτζινοπούλου , φιλόλογο απόφοιτο του ανωτέρω ξακουστού σχολείου και μοναδική Δν/τρια που αποτελεί μέλος του ΑΠΥΣΔΕ( Ανώτατο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) Αττικής και
2) Λίγοι άριστοι μαθητές όπως η Σοφία Λεγάκη, κόρη της Όλγας Καπαχτσή και εγγονή του αείμνηστου Γιώργου Καπαχτσή πρ. Νομάρχη και Βουλευτή Καστοριάς.

 

Back to top button