Ελλάδα

Σε Μαϊάμι μετατρέπεται το κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω Μπαντέρας – Δεκάδες θεατές στα γυρίσματα

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης συνεχίζονται σήμερα τα γυρίσματα της ταινίας του Χόλιγουντ «The Enforcer», που πρωταγωνιστεί ο Ισπανός ηθοποιός, Αντόνιο Μπαντέρας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΑΪΝΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΡΑΣ (Christos Karras)

Μετά από τα πρώτα πλάνα της Δευτέρας, στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, τις σκηνές καταδίωξης στην Περιφερειακή Οδό, και συνεχίζοντας χθες στο λιμάνι Θεσσαλονίκης, σήμερα η οδός Εθνικής Αμύνης, από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, μετατρέπεται σε… Μαϊάμι, με τα συνεργεία της παραγωγής να τοποθετούν ζωντανούς φοίνικες, αμερικανικά οχήματα, καθώς και άλλα φυτά που εμπλουτίζουν τα σκηνικά.

Την παράσταση έκλεψε για ακόμη μια φορά το επιβλητικό μαύρο muscle car «barracuda», το οποίο το έφεραν περίπου στις 12.30 και το κάλυψαν με άσπρο πανί.

Επίσης το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος αλλάζει σε γκαλερί έργων τέχνης και ο κινηματογράφος Αλέξανδρος σε Music Hall!

Ο δρόμος της Εθνικής Αμύνης καθώς και η Μητροπόλεως έκλεισαν γύρω στις 12:00 και μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει προβλήματα.

Υπενθυμίζεται πως έως τις 17:00 δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Εθνικής Αμύνης, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τσιμισκή έως το ύψος της συμβολής της με τη Λεωφόρο Νίκης. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις οδούς Τσιμισκή, Παύλου Μελά, τη Λεωφόρο Νίκης και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Δεκάδες θεατές στα γυρίσματα

Δεκάδες θεατές βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην οδό της Εθνικής Αμύνης, λόγω των γυρισμάτων της ταινίας με τον Ισπανό σταρ, Αντόνιο Μπαντέρας!

Έλληνες και τουρίστες έσπευσαν να κρατήσουν θέση ακόμη και σε καφετέριες της περιοχής, ώστε να έχουν εικόνα από τα γυρίσματα, αλλά και να δουν ζωντανά τον Χολιγουντιανό ηθοποιό.

Μάλιστα, οι θεατές βγάζουν αμέτρητες φωτογραφίες τα αμερικανικά οχήματα, αλλά και τους φοίνικες που δίνουν μια γεύση από Μαϊάμι.

Δείτε video και φωτογραφίες του ThessToday.gr

https://thesstoday.gr/wp-content/uploads/2021/07/210279553_859509274981008_7769197218773584701_n-1.jpg

Περισσότερα στο ThessToday.gr

Back to top button