ΑθλητικάΚαστοριά

Σπουδαίος ο απολογισμός του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στην Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης στην Κρήτη (φωτογραφίες)

Χρυσός νικητής του σκιφ αρχαρίων παίδων ο Πάνος Φωτιάδης

Με καταπληκτικό τρόπο ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους τα πληρώματα του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στην 13η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης, η οποία πραγματοποιήθηκε το διήμερο 3 και 4 Ιουλίου στη Σούδα της Κρήτης.

Την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε στο σκιφ αρχαρίων παίδων ο Φωτιάδης Πάνος, ενώ την 4η θέση, πολύ κοντά στο βάθρο των μεταλλίων κατετάγησαν τα πληρώματα του διπλού σκιφ αρχαρίων κορασίδων με την Τοκατλίδου Αθηνά και την Δημητρίου Αρχοντία και του διπλού σκιφ αρχαρίων παίδων με τον Ραπτόπουλο Ανδρέα και τον Προκοπίδη Αργύρη. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και η αθλήτρια Παραρά Ζωή, στο αγώνισμα του σκιφ αρχαρίων νεανίδων, η οποία λόγω κάποιου μικρού προβλήματος υγείας που εμφάνισε κατά τη διάρκεια των προκριματικών του αγωνίσματος, δεν κατάφερε να διεκδικήσει κι αυτή την είσοδό της στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος κι ενδεχομένως μία πολύ καλή διάκριση.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ν.Ο.Κ. που συμμετείχαν στη σημαντική αυτή διοργάνωση, στην προπονήτρια του Ομίλου κ. Φιλιοπούλου Ιωάννα, καθώς και στο μέλος του Δ.Σ. κ. Νάτσιουλα Δημήτρη ο οποίος συνόδευσε την αποστολή στο μεγάλο και πολυήμερο αυτό ταξίδι. Οι διακρίσεις αυτές δείχνουν πως το μέλλον ανήκει στους νεαρούς αυτούς αθλητές, καθώς και στο πλήθος νεαρών αθλητών που ανήκουν στο δυναμικό του Ομίλου και θα αγωνιστούν στις επερχόμενες μεγάλες διοργανώσεις.

Ο χρυσός νικητής του σκιφ αρχαρίων παίδων Φωτιάδης Πάνος με την προπονήτριά του κ. Φιλιοπούλου Ιωάννα.

Back to top button