ΑθλητικάΚαστοριά

Ευχαριστίες των Παλαιμάχων Καστοριάς

Οι Παλαίμαχοι Καστοριάς με τη λήξη του 7ου τουρνουά παλαιμάχων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε :
1.Ολες τις ομάδες που συμμετείχαν :ΠΟΕΔ ΛΕΜΕΣΟΥ, ΠΟΕΔ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΜΟΡΦΟΥ ΚΑΙ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ, Α.Ε.ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ, Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΜΙΝΕRS ΔΕΗ και ΦΛΩΡΙΝΑ.
2.Ξεχωριστά τους υπεύθυνους των ομάδων Πρόδρομο Προδρόμου,Κώστα Ιεροδιακόνου, Κώστα Παπαδόπουλο, Χρήστο Μαγγιρίδη, Γιάννη Πλιάτσικα ,Απόστολο Μιτσιόπουλο και Θεόφιλο Σεχίδη για την άριστη συνεργασία ενός κατά γενική ομολογία πετυχημένου Τουρνουά.
2.Την διοίκηση του Γράμμου Μαυροχωρίου για την παραχώρηση του γηπέδου και ειδικότερα τον Θόδωρο Σαββουλίδη ο οποίος επιμελήθηκε την φροντίδα του γηπέδου.
3.Το Supermarket Καλαφάτη Ευστρατία στο Μαυροχώρι Καστοριάς ως Μέγα Χορηγό για την δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ προς μία άπορη οικογένεια.
4.Τις αξιέπαινες επιχειρήσεις: Πρατήριο άρτου’ Το Πρωινό, Υγρά καύσιμα Γεωργιαδη Ο.Ε, Pizza Νέα Παρένθεση, Καφέ μπαρ Alternative και το Μεζεδοπωλείο “Αλητακι” για την χορηγία τους.
5.Τους διαιτητές του ΣΔΠ Καστοριάς Χατζή, ,Στυλιάδη,Πολυχρονίου, Μπακάλη και την κυρία Μπαζίνα που διεύθυναν τους αγώνες.
6.Τους γιατρούς κκ. Καμπρογιάννη και Κοντονίνα που κάλυψαν τους αγώνες.
7.Κυρίως όλους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που με το ήθος και την συμπεριφορά τους, ανέδειξαν για πολλοστή φορά τις αξίες που προάγει το ποδόσφαιρο σε κάθε ηλικία…..!!!
Ευχόμαστε η νέα διοργάνωση 2022 να μας βρει όλους υγιείς.. πάλι να ανταμώσουμε…και να ξεφαντώσουμε…όπως λέει ο Νιονιος…!

* Στην κλήρωση της δωροεπιταγής των 100 ευρώ,προσφορά από το Σούπερ Μάρκετ ΚΑΛΑΦΑΤΗ στο Μαυροχώρι Καστοριάς, τυχερός λαχνός ήταν το νούμερο 295, το οποίο είχε αγοραστεί από την ομάδα της Φλώρινας.
Ευελπιστούμε να φέρει – έστω πρόσκαιρα -την χαρά σε μια άπορη οικογένεια της Φλώρινας.

Back to top button