ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ στην Ακαδημία Πετοσφαίρισης Καστοριάς και τις βιβλιοθήκες του Δήμου (φωτο)

Στα πλαίσια  του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών, η οποία γιορτάζεται στις 26 Ιουνίου κάθε έτους το Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Π.Ε. Καστοριάς «ΔΙΕΞΟΔΟΣ»  πραγματοποίησε τις κάτωθι εκδηλώσεις:

Α)  Στις 9/07/2021  υλοποιήθηκε ένα αγώνας βόλεϋ αφιερωμένος στην παγκόσμια ημέρα από την ομάδα της Ακαδημίας Πετοσφαίρισης Καστοριάς.

Στο τέλος του αγώνα  διανεμήθηκε  στους αθλητές της ομάδας καπέλα , σελιδοδείκτες με μηνύματα πρόληψης , σακίδια πλάτης με τα  λογότυπα του ΟΚΑΝΑ και της Διεξόδου,  καθώς και φυλλάδιο της Διεξόδου.  Ο αγώνας  πραγματοποιήθηκε  στο Κλειστό Γυμναστήριο Καστοριάς .

Β)  Στις 9/07/2021 στις Βιβλιοθήκες Καστοριάς και Κορησού διανεμήθηκε  υλικό (σελιδοδείκτες με μηνύματα πρόληψης και καπέλα) με τα  λογότυπα του ΟΚΑΝΑ και της Διεξόδου καθώς και φυλλάδια της Διεξόδου ώστε να προσφερθούν  στο αναγνωστικό κοινό που θα επισκέπτεται  τις βιβλιοθήκες .

Επίσης τοιχοκολλήθηκαν  αφίσες στους χώρους των βιβλιοθηκών.

Η Διέξοδος ευχαριστεί  για τη συνεργασία το Ν.Π.Δ.Δ  του Δήμου Καστοριάς καθώς και την Ακαδημία Πετοσφαίρισης Καστοριάς .

Back to top button