ΑθλητικάΚαστοριά

Συνάντηση των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς με τον Κώστα Δούφλια

Σε μια συνάντηση που θα στηρίξει σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία των αθλητών κι αθλητριών του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς εν’ όψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κωπηλασίας, βρέθηκε ο παλιός παγκόσμιος πρωταθλητής, αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, Κώστας Δούφλιας.

Ο Κώστας είναι γυμναστής απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών, αλλά και απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Α.Π.Θ. Η παρουσία του στο χώρο προπόνησης της ομάδας του Ν.Ο.Κ. είχε σαν σκοπό τη διαχείριση του άγχους από την πλευρά των αθλητών, καθώς και την ψυχολογική τους ενίσχυση, λίγες μέρες πριν τους αγώνες. Οι τεράστιες γνώσεις του Κώστα, σε συνδυασμό με την μεγάλη εμπειρία στους κωπηλατικούς στίβους ως διακεκριμένος αθλητής, αποτελούν την καλύτερη βάση για την προσέγγιση των μικρών και μεγαλύτερων αθλητών του Ομίλου.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Κ. Δούφλια και να ευχηθεί να βρίσκεται πάντα κοντά στον Όμιλο και στις δραστηριότητές του, προσφέροντας τις γνώσεις του και την αγάπη του για τα παιδιά. Ήταν είναι και θα είναι πάντα μέλος της τεράστιας οικογένειας του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς.

Back to top button