ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία στον αντιπεριφερειάρχη (φωτο)

συνάντηση με μέλη της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας

Με τον πρόεδρο  Γιάννη Βράμπα, τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Καρρά και μέλη της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας που βρίσκονται στην πόλη μας στο πλαίσιο του 87ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που βρίσκεται σε εξέλιξη στην λίμνη Ορεστιάδα έως τις 18 Ιουλίου, συναντήθηκε την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης τους ευχαρίστησε  για την επιλογή της περιοχής μας ως προς την διεξαγωγή του πρωταθλήματος, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η Περιφέρεια θα στέκεται πάντοτε αρωγός στις δραστηριότητες της ομοσπονδίας. Από την πλευρά τους, ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τόσο τον Αντιπεριφερειάρχη όσο και τον Πρόεδρο  της Εταιρίας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας για την έμπρακτη υποστήριξη της περιφερειακής αρχής στην άρτια διεξαγωγή των αγώνων.

Παράλληλα συζήτησαν για παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να βελτιωθούν οι υποδομές τις περιοχής, για την ακόμη καλύτερη διεξαγωγή μελλοντικών διοργανώσεων.

 συνάντηση με μέλη της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίαςσυνάντηση με μέλη της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίαςσυνάντηση με μέλη της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας

Back to top button