ΕλλάδαΚόσμος

Encanto: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του νέου μιούζικαλ της Ντίσνεϊ

Το «Encanto» είναι η 60η ταινία κινουμένων σχεδίων της της Ντίσνεϊ

Το πρώτο, φαντασμαγορικό τρέιλερ της «μαγεμένης» ταινίας – μιούζικαλ «Encanto» από την Ντίσνεϊ μοιάζει σαν ένα όνειρο, με πολύ τραγούδι και λάτιν χορό.

Πρωταγωνιστεί η οικογένεια Madrigal, που ζει κρυμμένη στα βουνά της Κολομβίας, σε ένα μαγικό σπίτι το οποίο βρίσκεται σε ένα φανταστικό μέρος που ονομάζεται Encanto (στα ισπανικά: «μαγεμένος»). Όλα τα παιδιά της οικογένειας έχουν μαγικές ικανότητες, εκτός από την Μιραμπέλ η οποία όμως μόλις ανακαλύψει πως ο τόπος της βρίσκεται σε κίνδυνο, θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον σώσει

Το «Encanto» είναι η 60η ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney Animation Studios. Στέλνει ένα πολύ γλυκό μήνυμα με την βοήθεια της πρωταγωνίστριας Μιραμπέλ: «Είτε έχω γεννηθεί με δώρο είτε όχι, είμαι εξίσου ξεχωριστή μαζί με την οικογένειά μου». Παρόλο που η οικογένειά της είναι αξιοσημείωτη η μοναδικότητα της πρωταγωνίστριας θα ξεχωρίσει όταν ανακαλύψει το δικό της «δώρο».

Την σκηνοθεσία ανέλαβαν οι Τζάρεντ Μπους και Μπάιρον Χάουαρντ. Η ταινία περιλαμβάνει οκτώ αυθεντικά τραγούδια, που γράφτηκαν από τον Λιν Μάνουελ Μιράντα στα αγγλικά και στα ισπανικά.

Η πρεμιέρα της ταινίας είναι προγραμματισμένη για τις 24 Νοεμβρίου του 2021

ΑΠΕ

 

 

Back to top button