ΕκδηλώσειςΚαστοριά

ΝΟΚ: Συμμετοχή του Βαγγέλη Πάνου στον αγώνα επίδειξης AMEA της Πέμπτης

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια θα διεξαχθεί ξανά αγώνας επίδειξης (Α.Μ.Ε.Α.) στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κωπηλασίας. Αύριο Πέμπτη, μετά το πέρας του προγράμματος των παίδων/κορασίδων, στις 10:40, θα διεξαχθεί ο αγώνας αυτός με τη συμμετοχή του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στο αγώνισμα του διπλού σκιφ με τον Βαγγέλη Πάνο και συνοδό τον Άγγελο Μιχαλόπουλο. Προπονητής του Βαγγέλη ο Κώστας Δούφλιας, γυμναστής/ψυχολόγος, πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας και πανελληνιονίκης με τα κουπιά του Ν.Ο.Κ.
Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στην Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία η οποία επανέφερε το θεσμό αυτό μετά από χρόνια, δίνοντας τη δυνατότητα συμμετοχής στους αγώνες χωρίς εξαιρέσεις και προκαταλήψεις. Μακάρι να συνεχιστεί ο θεσμός αυτός και στο μέλλον με ακόμα περισσότερες συμμετοχές.
Ας είμαστε όλοι μας στο πλευρό των παιδιών αύριο, να τους δώσουμε το ζεστό μας χειροκρότημα, διότι το αξίζουν πραγματικά. Είναι οι πραγματικοί νικητές των αγώνων. Ας τους χειροκροτήσουμε όλοι στον τερματισμό, μπροστά από τον πύργο τερματισμού των αγώνων.

Back to top button