ΑθλητικάΚαστοριά

87ο Πανελλήνιο Παίδων-Κορασίδων: 1 χρυσό και 3 ασημένια για τον ΝΟΜαυρ – 1 ασημένιο και 2 χάλκινα για τον ΝΟΚ (φωτο – αποτελέσματα – πίνακας μεταλλίων)

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων είναι ο μεγάλος θριαμβευτής της κατηγορίας Παίδων-Κορασίδων στο 87ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη λίμνη της Καστοριάς.
Οι Γιαννιώτες κατέκτησαν τέσσερα χρυσά κι ένα ασημένιο μετάλλιο , αφήνοντας στη 2η θέση του σχετικού πίνακα του ΝΟΒΑ με 2 χρυσά 1 ασημένιο κι ένα χάλκινο , ενώ δυο χρυσά κατέκτησε και η ομάδα του ΝΑΟ Καλαμαριάς.
Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησε ο ΝΟΙ στο διπλό σκιφ Κορασίδων , στο τετραπλό σκιφ Κορασίδων , στην  τετράκωπο μετά πηδαλιούχου των Παίδων και στην οκτάκωπο των Παίδων.


Και στους 12 τελικούς της κατηγορίας ο συναγωνισμός ήταν μεγάλος στην πανέμορφη λίμνη της Καστοριάς με τους φίλους και συγγενείς των αθλητών που βρέθηκαν στα διάφορα καταστήματα δίπλα στον στίβο να δίνουν τον δικό τους παλμό στους αθλητές και τα πληρώματα.
Οι αγώνες συνεχίζονται με το προκριματικά των κατηγοριών Νέων Ανδρών-Γυναικών  και Ανδρών-Γυναικών ως το μεσημέρι ενώ το απόγευμα (17:30) θα πραγματοποιηθούν τα προκριματικά των Εφήβων-Νεανίδων.

Όλα τα αποτελέσματα των τελικών ΕΔΩ

Τα αποτελέσματα μεταλλίων ΝΟΜαυρ και ΝΟΚ:

 

Back to top button