ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Χρήστος Βασιλάκης: “Έχω αποδείξει ότι είμαι αρκετά σκληρό καρύδι για να εγκαταλείψω”

Είμαι εννιά συνεχόμενα χρόνια στο συμβούλιο του Παναργειακού.
Έχω αφιερώσει άπειρο χρόνο, σωματικό κόπο, χρήματα, υπομονή, έχω υποστεί απίστευτη ψυχολογική φθορά, έχω φάει bulling, έχω παίξει μέχρι και ξύλο, έχω έρθει σε κόντρες και διαμάχες.
Μοναδικό κριτήριό μου ήταν πάντα το συμφέρον της ομάδας κ ποτέ το δικό μου. Για να μπορεί αυτός ο τόπος να συντηρεί μια ομάδα με αξιοπρέπεια κ ήθος και τα μικρά παιδιά να έχουν άλλο ένα όραμα..
Τυγχάνω έμπρακτης εκτίμησης της πλειοψηφίας του κόσμου που γνωρίζει δυο πράγματα παραπάνω απο ποδόσφαιρο και απο Παναργειακό.
Δύο πράγματα έχω να πω:
Πρώτον ότι ποτέ δεν είχα την επαρχιώτικη νοοτροπία να σχολιάζω αρνητικά την προσπάθεια του άλλου. Πάντα στέκομαι με σεβασμό απέναντι σε ανθρώπους που προσπαθούν και αφιερώνουν τον εαυτό τους σε ένα σκοπό, πόσο μάλλον απέναντι σε εθελοντές. Οι σχολιαστές «καφενείου» γελοιοποιούνται στα μάτια μου και είναι άξιοι λύπησης.
Και ο έξυπνος ψευτοεπαναστατης θα ρωτήσει: Δηλαδή δεν έχω δικαίωμα άποψης;-Απαντώ. Φυσικά και έχεις, όσο έχω και εγώ το δικαίωμα αν με κρίνεις κακοπροαίρετα και αρνητικά να σε χαρακτηρίζω γραφικό.
Το δεύτερο αφορά την διάθεσή μου. Έχω πολύ ψηλά στο μυαλό μου αυτή την ομάδα. Από τη θέση του προέδρου έχω να πω ότι οι στόχοι της ομάδας θα επιτευχθούν μόνο εφ´όσον όλοι οι συνοδοιπόροι και συμμετέχοντες σε αυτή την προσπάθεια μπορούν να σταθούν στο ίδιο ύψος. Αλλιώς θα παραιτηθώ σε μισό βράδυ για να αναλάβουν την ομάδα οι σχολιαστές ή τελοσπαντων όποιος άλλος γουστάρει. Έχω αποδείξει όμως ότι είμαι αρκετά σκληρό καρύδι για να εγκαταλείψω.
Ευχαριστώ όλους όσους τόσα χρόνια συνεργάστηκα και συνεχιζω να συνεργάζομαι και προσπαθούν για το καλό της ομάδας. Σας ευχαριστώ απο καρδιάς και σας υπόσχομαι ότι όσο θα είμαι εδώ, θα δινω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου όπως άλλωστε κάνω τόσα χρόνια.
Για πάντα Παναργειακός

Back to top button