ΕκδηλώσειςΚαστοριάΝεστόριο

Το Φεστιβάλ Γράμμου συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο με παιδική παράσταση από το ΚΡΟΥΣΤΟΦΩΝΟ

Φεστιβάλ Γράμμου – Η είσοδος είναι ελεύθερη

Το Σάββατο και την Κυριακή φιλοξενούμε τα εργαστήρια κρουστών και την παιδική μας παράσταση ”Καλοκαίρι γεια σου” από το εξαιρετικό σχήμα ΚΡΟΥΣΤΟΦΩΝΟ.
Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Η είσοδος είναι ελεύθερη .
Παιδιά! Ελάτε να γνωρίσουμε το τουμπελέκι, το αφρικάνικο djembe, το νταούλι αλλά και πλήθος άλλων κρουστών οργάνων, τραγουδώντας και παίζοντας παιχνίδια από διάφορες χώρες του κόσμου. Να ταξιδέψουμε γνωρίζοντας τον παγκόσμιο πλούτο της μουσικής. Να συνεργαστούμε και να παίξουμε, διασκεδάζοντας με την εκμάθηση ρυθμών, τραγουδιών και μουσικών εννοιών, αλλά και να αναπτύξουμε την έκφραση και το ομαδικό μας πνεύμα.
Η μουσική εμψυχωτική παράσταση ”Καλοκαίρι γεια σου” περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, ( κρουστά, ακκορντεόν, φωνή ) τραγούδια για το καλοκαίρι, τραγουδοπαιχνίδια, ιστορίες και χορούς από όλο τον κόσμο, μουσικοκινητικά, κωμικά θεατρικά παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες. Τα παιδιά που παρακολουθούν συμμετέχουν παίζοντας, χορεύοντας και διασκεδάζοντας με την καθοδήγηση των εμψυχωτών του σχήματος. Η παράσταση αποτελείται από 4 μουσικούς του σχήματος ” Μουσικό Παιχνιδοθέαμα του Κρουστόφωνου”
Επικοινωνία στο τηλ 2467352317 ή με μήνυμα στη σελίδα του Δήμου στο fb.

Back to top button