Ελλάδα

Μυστήριο ο θάνατος 26χρονης στη Φολέγανδρο – Αναζητείται ο 30χρονος που έκανε διακοπές μαζί της

Μυστηριώδης θάνατος 26χρονης στη Φολέγανδρο. Βρέθηκε το πτώμα της στη θάλασσα, ενώ αναζητείται ένας 30χρονος που σύμφωνα με μαρτυρίες έκανε μαζί της διακοπές.

H υπόθεση θρίλερ αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής γύρω στις 4:30, μετά την ανεύρεση στη θαλάσσια περιοχή ΛΥΓΑΡΙΑ στη Φολέγανδρο, της σορού της 26χρονης γυναίκας. Η γυναίκα φορούσε  τα ρούχα της και κοντά της, μέσα στη θάλασσα βρέθηκε ένα μαύρο τσαντάκι, που όπως διαπίστωσαν αργότερα οι Λιμενικοί ανήκει στον 30χρονο σύντροφό της, καθώς μέσα σε αυτό βρέθηκε η ταυτότητά του.

Το ζευγάρι είχε πάει διακοπές στο νησί από την Πελοπόννησο και έκανε ελεύθερο κάμπινγκ. Το αυτοκίνητο του 30χρονου βρέθηκε κλειδωμένο στην ερημική περιοχή.
Για άγνωστο λόγο, είχε βγει από την  πορεία του και σταμάτησε σε ένα χαντάκι, σε ένα βραχώδες σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο Λιμενικό, μάρτυρας ανέφερε  ότι χθες νωρίς το βράδυ, είδε έναν άνδρα με μαγιώ να περπατά κουτσαίνοντας στο  δρόμο,  στη συγκεκριμένη περιοχή.

Η σορός της 26χρονης μεταφέρθηκε με το πλοίο της γραμμής στην Αθήνα για να γίνει η νεκροτομή που αναμένεται να φωτίσει τα αίτια θανάτου.
Για την αναζήτηση του 30χρονου συντρόφου της, που φυσικά είναι πρόσωπο -κλειδί, και πιθανό μπορεί να φωτίσει τις συνθήκες θανάτου της κοπέλας, είναι σε εξέλιξη έρευνες από την Αστυνομία, το Λιμενικό και τις τοπικές αρχές καθώς κλιμάκιο αστυνομικών μετέβη από την Σύρο στη Φολέγανδρο.

Πηγή: ΕΡΤ / Ρεπορτάζ: Νίκος Κουντούρης

Back to top button