Καστοριά: Ξεκινά αύριο το Πανελλήνιο Τουρνουά Κ19 Beach Volley (δηλώσεις – βίντεο)

Ένα ακόμη σημαντικό αθλητικό γεγονός ξεκινάει σήμερα στην Καστοριά με τη στήριξη του Δήμου Καστοριάς. Πρόκειται για το  “Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Τουρνουά Κ19 Beach Volley”, το οποίο πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο 24-25 Ιουλίου και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου.  Οι γώνες θα διεξάγονται στο γήπεδο του beach volley  δίπλα στο ΔΗΝΑΚ,  καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού και Κοινωνικής Μέριμνας, Πέτρος Δοκόπουλος δήλωσε πως “με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση η Καστοριά υποδέχεται και στηρίζει μία ακόμη αθλητική διοργάνωση, έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το 87ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, επιδιώκοντας να συνδέσουμε ιδανικά τον αθλητισμό με τον τουρισμό, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για την περιοχή μας”.

Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικής Μέριμνας, Καθημερινότητας και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Στέλιος Φουλιράς δήλωσε πως “από πλευράς Δήμου Καστοριάς, όλο το προηγούμενο διάστημα, έγιναν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την εξασφάλιση μίας ακόμη σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης στην περιοχή μας, η οποία έχει τη δυναμική και την εμπειρία για τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις που έχουν πολλαπλά οφέλη για τον τόπο μας”.

Ο Δήμος Καστοριάς καλωσορίζει όλες τις αποστολές, εύχεται καλή διαμονή και καλή επιτυχία στη διοργάνωση, ευχαριστώντας παράλληλα τους διοργανωτές για την αποτελεσματική συνεργασία.

Συνέντευξη για το τουρνουά του προπονητή Άγγελου Γεωργιάδη στη δημοσιογράφο Χρύσα Κοσμίδου στο δελτίο ειδήσεων του ΔΙΚΤΥΟ1.