ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η καλοκαιρινή γιορτή του παιδικού σταθμού «Γλυκό Τσαμπί Σταφύλι» (φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή στις 23/07, η γιορτή του καλοκαιριού στο παιδικό σταθμό «Γλυκό Τσαμπί Σταφύλι» όπου τα παιδιά έχτισαν και ταξίδεψαν στη μαγική χώρα της Λιλιπούπολης.

Τραγουδήσαμε, χορέψαμε, γελάσαμε, συγκινηθήκαμε, αγκαλιαστήκαμε και αποχαιρετιστήκαμε. Τα περισσότερα παιδιά μεγαλώσανε, φεύγουνε από το σχολείο μας και θα πάνε στο νηπιαγωγείο. Αποχαιρετιστήκαμε με αγκαλιές και με το σύνθημα του σχολείου μας:
«Θα μείνουμε για πάντα φίλοι
Γλυκό Τσαμπί Σταφύλι»
Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά και τους γονείς, που γλυκάνανε κατά πολύ αυτή τη δύσκολη για όλους μας χρονιά, αφήνοντας πίσω τους υπέροχες αναμνήσεις.
Περιμένουμε με ανυπομονησία τη νέα σχολική χρονιά για να έρθουν τα νέα παιδιά, να γνωριστούμε, να μάθουμε διάφορα πράγματα, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να πούμε παραμύθια, να ζωγραφίσουμε, να κάνουμε χειροτεχνίες, να αναγνωρίσουμε και να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας, να ενισχύσουμε την έκφραση μας, μα πάνω από όλα να παίξουμε, γιατί για εμάς, το παιχνίδι είναι το βασικό εργαλείο επικοινωνίας, σύνδεσης και μάθησης.

Καλό καλοκαίρι λοιπόν και καλή αντάμωση.  

Από την παιδαγωγική ομάδα του σχολείου «Γλυκό Τσαμπί Σταφύλι»

Back to top button