Καστοριά

Καστoριά: Συνελήφθη 56χρονος με 58 κιλά κάνναβης (φωτο – βίντεο)

Συνελήφθη χθες (24-07-2021) το πρωί σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, 56χρονος ημεδαπός, για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικότερα, στo πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη χώρα και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, εντοπίσθηκε από προαναφερόμενους αστυνομικούς, σε περιοχή της Καστοριάς, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 56χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν -5- ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν -30- αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -58- κιλών και -800- γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • 58 κιλά και 800 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • 1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
  • 1 κινητό τηλέφωνο και
  • 1 κάρτα SIM.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Δελτίο τύπου Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας

 

Back to top button