ΑθλητικάΚαστοριά

Ο Α.Σ. Πενταβρύσου για τη χθεσινή γενική συνέλευση της ΕΠΣ Καστοριάς και για το γήπεδο (βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε χθες η γενική συνέλευση της ΕΠΣ Καστοριάς. Τα αποτελέσματα αυτής είναι αισιόδοξα για την επόμενη μέρα στο ποδόσφαιρο μας.
Συζητήθηκαν πολλά θέματα, και υπήρξαν από κοινού κάποιες αποφάσεις οι οποίες θα είναι προς όφελος των ομάδων.
Από την πλευρά μας ακούσαμε προσεκτικά όλα τα σοβαρά ζητήματα, κάναμε ορισμένες προτάσεις, και αναπτύξαμε κάποιες από τις ιδέες μας για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο.
Σίγουρα είναι μια δύσκολη περίοδος για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και θα πρέπει να κρατηθεί ζωντανό με κάθε τρόπο.
Τη συγκεκριμένη περίοδο έχουν παρθεί ήδη κάποιες αποφάσεις στήριξης από το κράτος, ενώ χαιρετίζουμε απολύτως θετικά τις σημαντικές ενέργειες της ΕΠΣ Καστοριάς που βοηθάνε τα σωματεία.
Το διάστημα αυτό από όλους τους αρμόδιους φορείς υπάρχει πλάνο έναρξης των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και μέσα στον Αύγουστο θα περιμένουμε τις λεπτομέρειες με τις οποίες θα μπορέσει να γίνει αυτό βάση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.
Περιμένουμε με αισιοδοξία να δώσουμε ραντεβού στα γήπεδα με τους παίχτες μας τον προπονητή μας τις αντίπαλες ομάδες και τους διαιτητές…
—————————————————-
Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου μας. Μετά από μεγάλο κόπο και προσπάθεια από την περίοδο της άνοιξης μέχρι και σήμερα, το αποτέλεσμα επιβραβεύει τις προσπάθειες μας. Σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες τα τελευταία δύο χρόνια προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Ευχαριστούμε επίσης τον Δήμο Καστοριάς και την τοπική Κοινότητα Πενταβρύσου για την βοήθεια τους σε σημαντικά ζητήματα αλλά και για την συνεργασία μας γενικότερα. Περιμένουμε όλοι την έναρξη των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Καστοριάς…
Α.Σ. Πενταβρύσου

 

 

Back to top button