Διανυκτέρευση σε αυτοκίνητο – χοτ ντογκ

Είστε λάτρεις του χοτ ντογκ; Θέλετε να περάσετε ένα βράδυ μέσα σε ένα χοτ ντογκ; Μπορείτε. Η εταιρεία Oscar Mayer Company – ανήκει στον όμιλο Kraft-Heinz -, σε συνεργασία με την Airbnb, δίνει την ευκαιρία στους κατοίκους του Σικάγου να φάνε, να ζήσουν και να κοιμηθούν μέσα σε ένα Weinermobile, ένα μήκους οκτώ μέτρων χοτ ντογκ πάνω σε ρόδες.

Το πρώτο Weinermobile δημιουργήθηκε το 1936, από τον Καρλ. Τζ. Μάγιερ, ανιψιό του Όσκαρ Μάγιερ, για να διαφημίσει τα προϊόντα της εταιρείας. Είχε τα πίσω φώτα της Ford Thunderbird και τον σκελετό της Chevrolet. Στο εσωτερικό, άνετος χώρος για δύο, με κρεβάτι και «καθιστικό». Μίνι ψυγείο, εφοδιασμένο με χοτ ντογκ Oscar Mayer και όλα τα επιπλέον για ένα χοτ ντογκ. Έχει προβλεφθεί και εξωτερικός χώρος για πικ νικ με χοτ ντογκ.

«Και για να σας βοηθήσουμε να γιορτάσετε, κατά την παραμονή σας, την αγάπη σας για τα χοτ ντογκ, κάθε επισκέπτης θα παραλάβει με το “καλωσόρισμα” ένα κιτ με όλα τα με έμπνευση το χοτ ντογκ αξεσουάρ που θα θελήσετε μετά από μια όλο μουσική μέρα φεστιβάλ» διαβάζουμε στον ιστότοπο του Airbnb.

Η τιμή διανυκτέρευσης είναι 136 δολάρια, όσα και τα χρόνια που η Oscar Mayer Company προσφέρει χοτ ντογκ.

ΑΠΕ