Μεσοποταμία: Sakis Dovolis Trio LIVE

Ο Έλληνας «Stevie Ray Vaughan» για μία εμφάνιση στη ΜεσοποταμίαΈνα πολύ δυνατό live, με μουσική που απογειώνει διάθεση και κέφι, οργανώνει το Σάββατο 31/7/21 το YOLO Cafe Bar στη Μεσοποταμία
Αποχαιρετάμε τον Ιούλιο αφήνοντας πίσω όσα δεν αξίζουν και κρατώντας μόνο τα θετικά, με ένα εκρηκτικό Blues Live με τους Sakis Dovolis Trio το Σάββατο 31 Ιουλίου 2021, στις 9:30 το βράδυ.
Ο Σάκης Ντοβόλης TRIO, έχοντας πλέον στις πλάτες του ένα ολοκαίνουργιο album με την Αμερικανική δισκογραφική «Grooveyard Records» από την Νέα Υόρκη, αλλά και εμφανίσεις σε κάποια από τα μεγαλύτερα Blues Festivals της Ευρώπης, έχει ήδη χαρακτηριστεί ως ένας από τους καλύτερους Blues/Rock κιθαρίστες της ευρύτερης Βαλκανικής περιοχής, με συνεχείς ανοδικές τάσεις.
Ο Έλληνας «Stevie Ray Vaughan», όπως τον αποκάλεσαν οι θρυλικοί Louisiana Red και Νίκος Ντουνούσης, με τους Φώτη Ντοβόλη στο μπάσο και Ξενοφώντα Κοσμά στα τύμπανα, παίζουν ένα «Blues-Based Rock n Roll», συνδυάζοντας το με high energy stage appearance, που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς ακροατές.
Πληροφορίες και κρατήσεις στα τηλέφωνα: 2467061711-6983502935 ή ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας του YOLO Cafe Bar στο facebook.
*Θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα για προστασία από τον COVID-19.
Η εκδήλωση θα είναι για καθήμενους.