ΑθλητικάΚαστοριά

fouit.gr: Για τον χρυσό ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο μίλησε στην ΕΡΤ η κοπέλα του Ευαγγελία Αναστασιάδου (βίντεο)

Ο Στέφανος Ντούσκος κατέκτησε το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με όλη την Ελλάδα να τον αποθεώνει. Ανάμεσά τους και η κοπέλα του Ευαγγελία Αναστασιάδου, που συγκινήθηκε με τη μεγάλη νίκη.

Η Καστοριανή κωπηλάτρια μίλησε το απόγευμα στην εκπομπή ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ «ΤΟΚΙΟ 2020» της ΕΡΤ με την Κατερίνα Αναστασοπούλου και τον Γιώργο Λυκουρόπουλο. Μεταξύ άλλων ανέφερε: Στην αρχή είχα αγωνία όταν ο Στέφανος ήταν στην τέταρτη θέση. Όταν όμως ανέβασε ρυθμό ήξερα ότι αυτός θα είναι ο νικητής. Είμαι περήφανη και συγκινημένη.”


Ξημερώματα σήμερα, εξέφρασε μέσω του Facebook τη συγκίνησή της για το κατόρθωμα του συντρόφου της:

«Κοιτάω ώρες αυτήν την φωτογραφία κι όμως δεν θα έχω ποτέ αρκετά λόγια για να περιγράψω το πως νιώθω. Γιατί δεν είναι θαύμα ούτε ευκαιρία ούτε τύχη όπως θα έλεγαν κάποιοι. Είναι σκληρή δουλειά, θέληση και κουράγιο. Και μιλάω για αυτή την θέληση που όσες φορές και αν πέσεις θα σηκωθείς γιατί ξέρεις πως μια μέρα θα τα καταφέρεις και ήρθε η μέρα. Το μόνο που θα άλλαζα θα ήταν να μπορούσα να είμαι εκεί για να σου κάνω την μεγαλύτερη αγκαλιά του κόσμου και ας μην ήταν αρκετή. Είσαι στην κορυφή του κόσμου και παραμένεις ο ίδιος άνθρωπος»

Λίγο πριν την αναχώρηση για το Τόκιο η Ευαγγελία μίλησε για τον Στέφανο στο «Lila goes Tokyo» του novasports:

 

 

Back to top button