ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριάΝεστόριοφωτορεπορτάζ

Όσα θέλετε να μάθετε για το Brevet Καστοριάς που θα διεξαχθεί αύριο με πάνω από 80 συμμετοχές (φωτογραφίες)

BREVET Καστοριάς 2021 200χλμ, η “Γυναίκα της Πίνδου”

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Καστοριάς «620», με αρωγούς και υποστηρικτές τους Δήμους Καστοριάς και Βοΐου, διοργανώνει το BREVET Καστοριάς το οποίο, με αφορμή των εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, είναι αφιερωμένο στη Γυναίκα της Πίνδου. Πρόκειται για μία σημαντική ποδηλατική διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Ιουλίου 2021, με ώρα εκκίνησης στις 7:30 π.μ. από το Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας στην Καστοριά, και μέσα από μία διαδρομή 200 χιλιομέτρων, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μαγευτικά τοπία, πανέμορφα χωριά και ιστορικές περιοχές, θα επιστρέψουν στο ίδιο σημείο.
Το Brevet αφιερωμένο στα 200 ΧΡΟΝΙΑ από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.
Ὅσοι τὸ χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αἰσθάνονται, ζυγὸν δουλείας ἂς ἔχωσι· θέλει ἀρετὴν καὶ τόλμην ἡ ἐλευθερία “
Ο στίχος του Ανδρέα Κάλβου και το εν λόγω λογότυπο, θα στολίζει κάθε αναμνηστικό του φετινού Brevet Καστοριάς στις 31 Ιουλίου 2021.
Ο Σύλλογος μας τιμά την ιστορία μας ,την Γυναίκα της Πίνδου και γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.
Αφίσα

Η αφίσα του Brevet με τον οργανωτή ΠΣΚ 620, τους συνδιοργανωτές Δ.Καστοριάς, Δ. Βοΐου & όλους τους χορηγούς

Εγγραφές

Οι εγγραφές θα συνεχιστούν μέχρι και την ώρα εκκίνησης της ποδηλατικής μας διοργάνωσης, Σάββατο 31 Ιουλίου 2021 και ώρα 7.30.

Αποφυγή διασποράς Covid-19 – Μέτρα ασφαλείας
Οι ποδηλατικές δραστηριότητες Brevets δεν εμπίπτουν σε κάποιους συγκεκριμένους κανονισμούς & οδηγίες για την προφύλαξη & αποφυγή διασποράς της νόσου Covid-19.
Θα τηρήσουμε κανονικά τις γενικότερες οδηγίες του ΕΟΔΥ, κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις & ότι άλλο ορίζει, εφόσον είμαστε σε εξωτερικό χώρο, & στο πλαίσιο της ατομικής ευθύνης καλό είναι ο καθένας να έχει κάνει σήμερα ένα self test το οποίο να έχει καταχωρήσει στην πλατφόρμα covid19-self-test.services.gov.gr ή εφ’ όσον είναι εμβολιασμένος ή έχει νοσήσει, να έχει την αντίστοιχη βεβαίωση – πιστοποιητικό.
Δεν θα γίνει κάποιος έλεγχος από την διοργάνωση στη γραμματεία.
Aσθενοφόρο
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Καστοριάς “620”, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον Δήμο Νεστορίου και τον Δήμο Βοΐου για την παροχή ασθενοφόρου, το οποίο θα βρίσκεται σε επιφυλακή την ημέρα της Ποδηλατικής μας Διοργάνωσης (Σάββατο 31 Ιουλίου 2021) λόγω της υψηλής θερμοκρασίας και για την ασφάλεια των συμμετεχόντων μας…
Σελιδοδείκτες
Φέτος, η Ποδηλατική μας Διοργάνωση είναι αφιερωμένη στη “Γυναίκα της Πίνδου”. Τιμώντας την Ιστορία μας, αποφασίσαμε να χαρίσουμε στον Δήμο Καστοριάς, στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστοριάς, στον Δήμο Νεστορίου και στον Δήμο Βοΐου, σελιδοδείκτες με θέμα τη Γυναίκα της Πίνδου, αλλά και τη σωστή οδική συμπεριφορά απέναντι σε έναν ποδηλάτη.
Στόχος του Συλλόγου μας είναι να καλλιεργηθεί τόσο στα παιδιά όσο και στους μεγάλους ο σεβασμός στο Ποδήλατο.
Σέβομαι το Ποδήλατο- μοιράζομαι τον Δρόμο. Με τη σωστή καθοδήγηση και την εκπαίδευση ένα παιδί μπορεί να αποκτήσει συνήθειες που θα τον συνοδεύουν σε όλη τη διάρκεια της ζωής του και θα συνεχίσει να τις μεταδίδει και στα δικά του τα παιδιά.
Βρύσες
Βρύσες κατά τη διαδρομή, οι οποίες είναι υπεραρκετές για την κάλυψη της ενυδάτωσής σας, εκτός όσων θα σας παρέχουμε στα Controls
  1. Κεφαλόβρυσο Πευκοφύτου
  2. Πευκόφυτο
  3. Χρυσή
  4. Κεφαλοχώρι (στην ευθεία προς Πυρσόγιαννη δεξιά)
  5. Καταρράκτης στην ευθεία προς Πυρσόγιαννη δεξιά…για το απαραίτητο ντουζάκι 😀
  6. Επταχώρι
  7. Επταχώρι προς Πεντάλοφο στο 123,5ο χλμ στα αριστερά
  8. Πεντάλοφος

Φωτογραφίες από όλες τις βρύσες στο τέλος του άρθρου

Γραφήματα υψομετρικών +3100 μ. της διαδρομής

Roadbook 

Αναμνηστικά δώρα

80 εγγραφές μέχρι χθες βράδυ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΒREVETS για ανακλαστικό γιλέκο και φώτα εμπρός και πίσω

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ – ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ποδηλατικό T-Shirt & άκρως ποιοτικό από την Bioracer, θα έχουν τη δυνατότητα οι συμμετέχοντες του Brevet, να προσθέσουν στην ποδηλατική γκαρνταρόμπα & συλλογή τους, το οποίο σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το Brevet Καστοριάς 2021 “Η Γυναίκα της Πίνδου”, που η διαδρομή αυτή, κλείνει την αυλαία της φέτος. Από τον επόμενο χρόνο θα υπάρχει νέα διαδρομή !!!
Όσοι επιθυμούν να το προμηθευτούν, θα πραγματοποιήσουν παραγγελία στο νούμερο που επιθυμούν στη γραμματεία του Brevet, με το ΑΝΤΙΤΙΜΟ των 45€. Εφόσον το επιθυμητό σύνολο των παραγγελιών ξεπεράσει τα 10 τεμ, θα παραγγελθούν & θα σας αποσταλούν μαζί με την κάρτα Brevet & τυχόν το μετάλλιο Brevet στον καθένα σας. Οδηγοί μεγεθών για άνδρες & γυναίκες.

 

 

Back to top button