Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

fouit.gr: Η φάρμα με τα άλογα στην Κορομηλιά (φωτογραφίες)

Στον κάμπο της Κορομηλιάς, λίγο έξω από το χωριό, ο Πέτρος, ο Σταύρος και η Φωτεινή αποφάσισαν να συνεργαστούν  και να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Κινητήρια δύναμη η αγάπη τους για τα άλογα, που τους οδήγησε στην κατασκευή μιας φάρμας στο αγρόκτημα του Πέτρου. Έτσι μετά από τρεισήμισι χρόνια, κατάφεραν να φιλοξενούν εφτά άλογα:  τη Ντόλυ, τον Σποτ, τη Σανέλ, τον Μπέμπη, τον Έρωτα, τη Χαρά και την Κάντυ. Tα φροντίζουν και τα εκπαιδεύουν με περισσή αγάπη, αφιερώνοντας όλο τον ελεύθερο χρόνο τους, καθώς και οι τρεις  εργάζονται σε διαφορετικούς τομείς.

Στην παρέα τους προστέθηκε πρόσφατα και ο Δημήτρης, ο οποίος, γοητευμένος από την ομορφιά της Καστοριάς, αποφάσισε να εγκαταλείψει την Αθήνα και να μετακομίσει μαζί με τη σύζυγό του στην πόλη μας.

Προς το παρόν η ενασχόλησή τους με τη φάρμα είναι ερασιτεχνική, λόγω έλλειψης χρόνου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σχέδια για περισσότερη οργάνωση στο μέλλον. Αν αποφασίσετε να επισκεφτείτε το αγρόκτημα, θα έχετε την ευκαιρία να ξεναγηθείτε στον χώρο, να κάνετε ιππασία και να μοιραστείτε τις γνώσεις και την αγάπη τους για τα άλογα.

Back to top button