ΑθλητικάΚαστοριά

Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς: Σ’ ευχαριστούμε για όλα Ιωάννα

https://nokastorias.files.wordpress.com/2021/08/cea6ce99ce9bce99ce9fcea0ce9fcea5ce9bce9fcea5-cea3ce9fcea5ce94ce91-2021.jpg

Η Ιωάννα Φιλιοπούλου έχει προσφέρει για δεκαετίες τις υπηρεσίες της στον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς, ως μία γνήσια εργάτρια, μία λάτρης της κωπηλασίας, με συνθήκες οι οποίες δεν ήταν πάντα ευνοϊκές, αλλά με οδηγό πάντα την αγάπη της για το άθλημα και για τα μικρά παιδιά τα οποία τόσο βοήθησε και στήριξε με τις γνώσεις της και την απεριόριστη αγάπη της.

Μετά από πολλά χρόνια αδιάκοπης προσφοράς στην ακαδημία του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, αλλά και στον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς γενικότερα, η προπονήτρια Ιωάννα Φιλιοπούλου αποφάσισε πως ήρθε το τέλος αυτού του ταξιδιού. Ενός ταξιδιού το οποίο έφερε σε όλη την οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, αλλά και στην Ιωάννα επίσης, μεγάλες επιτυχίες, χαρές και λύπες, ατελείωτες ώρες ενασχόλησης με τα νέα παιδιά και το άθλημα της κωπηλασίας, αλλά και με τις μεγαλύτερες ηλικίες του τμήματος ενηλίκων του Ομίλου, το οποίο πριν από 6 χρόνια ξεκίνησε η Ιωάννα.

Ήρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου κι έφερε το τέλος της συνεργασίας της Ιωάννας Φιλιοπούλου με τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς και το τμήμα της ακαδημίας. Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε να ευχαριστήσει από τα βάθη της καρδιάς του την κ. Φιλιοπούλου για τη συνολική προσφορά της στον Όμιλο και να της ευχηθεί καλή συνέχεια στην προσωπική, οικογενειακή κι επαγγελματική της πορεία. Η πόρτα του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα είναι πάντα ανοικτή για την Ιωάννα, η οποία δεν πρόκειται ποτέ να πάψει να είναι μέλος της οικογένειάς του.

Σ’ ευχαριστούμε για όλα Ιωάννα.

Back to top button