Καστοριά

Επιμελητήριο Καστοριάς: Συμμετοχή επιχειρήσεων στην ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2021

Το Επιμελητήριο Καστοριάς ενημερώνει τις επιχειρήσεις-μέλη του ότι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στηρίζοντας ενεργά τον κλάδο των κατασκευών, συμμετέχει στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2021, η οποία διοργανώνεται 15-17 Οκτωβρίου 2021 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.
Μετά την επιτυχημένη στη διοργάνωση του 2019, με εταιρείες καταξιωμένες στον χώρο των κατασκευών παρουσιάζοντας καινοτόμα προϊόντα, τεχνολογίες και υπηρεσίες, σε ότι αφορά τη δόμηση, η Περιφερειακή Αρχή συνεχίζει τη στήριξη των επιχειρήσεών της με στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας.
Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην έκθεση καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο επιμελητήριο Καστοριάς στο τηλ.:2467027537.

ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2021

Η εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων ROTA ανακοινώνει τη διοργάνωση της επαγγελματικής έκθεσης για τον κλάδο της οικοδομής και των κατασκευών ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2021. Η έκθεση «δίνει ραντεβού» με την αγορά και τους επαγγελματίες του κλάδου από τις 15 έως τις 17 Οκτωβρίου 2021 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan EXPO στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η διοργάνωση του 2019, την οποία επισκέφθηκαν χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου της οικοδομής και των κατασκευών, καταγράφεται ήδη ισχυρό ενδιαφέρον από την αγορά για την κορυφαία εξειδικευμένη επαγγελματική έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2021.

Άλλωστε ο κλάδος της οικοδομής καταγράφει ισχυρές επιδόσεις που συνεχίστηκαν σε όλη τη διάρκεια του 2020, παρά την κρίση της πανδημίας και τα δύο lockdown. Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής στη χώρα μας καταγράφεται αύξηση 16,5% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, 13,9%  αύξηση στην επιφάνεια και 13,9% στον όγκο των νέων αδειών σε σχέση με πέρυσι.

Παράλληλα, οι προοπτικές της αγοράς ενισχύονται από το νέο ενισχυμένο και διευρυμένο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ», το οποίο αναμένεται να δημιουργήσει νέα ζήτηση για κατασκευαστικές – επισκευαστικές εργασίες.

Όπως και στην προηγούμενη διοργάνωση, η ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2021 θα περιλαμβάνει πλήθος εκδηλώσεων για τους επαγγελματίες, όπως το εξαιρετικά επιτυχημένο Architects Talk by Archsearch.gr, το Atelier Αρχιτεκτόνων από το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής αλλά και το Open Space 2021 με workshops και case studies από καταξιωμένους φορείς και επαγγελματίες.

Σημειώνεται ότι μεταξύ των εκθετών της προηγούμενης έκθεσης ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO περιλαμβάνονταν κορυφαίες και εξειδικευμένες επιχειρήσεις από τους κλάδους δομικών υλικών, κουφωμάτων, προϊόντων τσιμέντου, μόνωσης και στεγανοποίησης, κονιαμάτων – βελτιωτικών, ειδών υγιεινής, χρωμάτων, δαπέδων – ψευδοροφών, μαρμάρων – γρανιτών, εργαλείων και μηχανημάτων, θέρμανσης, ηλεκτρολογικού υλικού και άλλων κλάδων της οικοδομικής δραστηριότητας.

Η επαγγελματική έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO κατάφερε ήδη να καταξιωθεί και να γίνει σημείο αναφοράς για τον κλάδο των κατασκευών και της οικοδομής, αποτυπώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δυναμικές προοπτικές της αγοράς.

Το 2021 η επιτυχία της έκθεσης αναμένεται να συνεχιστεί στο Metropolitan EXPO, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, το μεγαλύτερο, πλέον σύγχρονο και ασφαλές εκθεσιακό κέντρο της χώρας, το οποίο διαθέτει πιστοποίηση COVID SHIELD από την TÜV AUSTRIA.

 

Back to top button