ΑθλητικάΚαστοριά

Ο Στέφανος Ντούσκος στον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς (φωτο)

Μία σπουδαία στιγμή για τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς, αποτέλεσε η σημερινή επίσκεψη του χρυσού Ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Κ.

Ο Στέφανος, με την ευκαιρία της επίσκεψης που πραγματοποίησε στην αποστολή των εφήβων και νεανίδων που απαρτίζουν την εθνική ομάδα η οποία θα αγωνιστεί από τις 11 έως τις 15 Αυγούστου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων στο Πλόβντιφ της Βουλγαρίας, επισκέφτηκε και τις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Κ.

Ο χρυσός μας Ολυμπιονίκης αφού δέχτηκε τα θερμά συγχαρητήρια από σύσσωμη την οικογένεια του Ν.Ο.Κ. για την απίστευτη χαρά που χάρισε στο πανελλήνιο με την επίδοσή του, μίλησε στους αθλητές του Ομίλου, δίνοντας σπουδαίες συμβουλές κι ευχές για το μέλλον των παιδιών. Ο Στέφανος επισήμανε πως τα παιδιά θα πρέπει να έχουν επιμονή και υπομονή, να μην τα παρατάνε και να προσπαθούν πάντα να επιτύχουν τους στόχους τους, όποιοι κι αν είναι αυτοί. Ανέφερε πως και ο ίδιος είχε πολλές άσχημες στιγμές, με τραυματισμούς ή άλλα προβλήματα, αλλά δεν το έβαλε κάτω, επέμεινε και κατάφερε τελικά τον στόχο του.

Η επίσκεψη του Στέφανου Ντούσκου αποτέλεσε πολύ σημαντική στιγμή για τους νέους αθλητές κι αθλήτριες του Ν.Ο.Κ., οι οποίοι συνειδητοποιούν μέρα με τη μέρα πως όλοι μπορούν να καταφέρουν τα πάντα, αρκεί να το πιστέψουν, να δουλέψουν και με το ταλέντο που έχει ο καθένας και κάθε μία ξεχωριστά να καταφέρουν πράγματα τα οποία μπορεί αυτή τη στιγμή να τους φαίνονται ακατόρθωτα.

Για μια ακόμη φορά η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε να ευχηθεί ολόψυχα συγχαρητήρια στον χρυσό μας Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο και να του ευχηθεί να έχει πάντα υγεία και να καταφέρει ότι επιπλέον επιθυμεί στη ζωή του. Η ελληνική κωπηλασία του οφείλει ένα τεράστιο ευχαριστώ για την περηφάνια που προσέφερε στη χώρα.

Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες.

Back to top button