Καστοριά

Γνωριμία με την αμερικάνικη κουζίνα στον Αυτισμό Καστοριάς (φωτο)

Δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από μια καλή παρέα και ένα όμορφο μέρος για να γνωρίσουμε τις συνήθειες των άλλων χωρών.
Η γνωριμία μας με την Αμερικάνικη κουζίνα ξεκίνησε από την γευστική εμπειρία του burger και ολοκληρώθηκε με δραστηριότητες καλλιτεχνικών και βόλτα στο ποτάμι.
Τα παιδιά αξιοποίησαν τον ελεύθερο χρόνο τους δημιουργώντας βραχιόλια με χάντρες της επιλογής τους ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την συγκέντρωση της προσοχής, την δημιουργικότητα και την επιμονή τους.
Το Κέντρο Ημέρας για παιδιά, εφήβους και ενήλικες στο φάσμα του αυτισμού είναι μία δομή της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό-ΔΑΔ. Ν. Καστοριάς. Εποπτεύεται από τη Δ/νση Ψυχικής Υγείας του Υπ. Υγείας και παρέχει ολοκληρωμένη θεραπευτική παρέμβαση σε παιδιά, εφήβους και νέους στο φάσμα του αυτισμού.
Η Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό-ΔΑΔ. Ν. Καστοριάς είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που ιδρύθηκε το 2006 από γονείς, φίλους και εθελοντές των ατόμων με αυτισμό. Διοικείται σε αποκλειστικά εθελοντική βάση από πενταμελές συμβούλιο.

Back to top button