Καστοριά

Προσφορά τροφίμων από την 9η Ταξιαρχία στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καστοριάς

“Η 9η Ταξιαρχία ΠΖ δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο”. – Προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καστοριάς

Μία σημαντική κίνηση προσφοράς προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καστοριάς πραγματοποιήθηκε σήμερα από την 9η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία Πεζικού. Πρόκειται για διάθεση ποσότητας τροφίμων για τις ανάγκες της δημοτικής δομής, που εξυπηρετεί εκατοντάδες συνδημότες μας.

Η παράδοση έγινε, από τον Διοικητή της Ταξιαρχίας, Ταξίαρχο κ. Νικόλαο Γκόνη, ο οποίος συνοδεύονταν από τον Διοικητή του 15ου Συντάγματος Πεζικού, Σχη (ΠΖ), κ. Ιωάννη Σμαλιό, στην έδρα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού και Κοινωνικής Μέριμνας, όπου ήταν παρόντες ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Πέτρος Δοκόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Συντονισμού Κοινοτήτων, Άκης Λιάμης και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικής Μέριμνας, Καθημερινότητας και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Στέλιος Φουλιράς.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού και Κοινωνικής Μέριμνας, κ. Πέτρος Δοκόπουλος εξέφρασε “θερμότατες ευχαριστίες προς τον κ. Ταξίαρχο, τονίζοντας πως ο Ελληνικός Στρατός αποτελεί έναν ισχυρό πυλώνα ασφάλειας στην περιοχή, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, δείχνοντας παράλληλα και για μία ακόμη φορά το κοινωνικό του πρόσωπο και την πολύτιμη και σημαντική συνεισφορά του στην κοινωνία”.

Back to top button